Jag är inte DÖV. Jag bara skiter i dig!

Nu har en ny dag börjat. En helt ny dag med helt nya förutsättningar och det är enkom upp till mig vad det blir av den och jag ser fram emot denna dagen som jag ska skapa.

Pojkarna lämnades tidigare för att Phini skulle på tidig promenad med dagis. Jag lämnade Laaiti på sin avdelning, tittade på fröken och pekade på Laaiti’s t-shirt.. Hon läste “Jag är inte DÖV, jag bara skiter i dig”. Vi skrattade och var överens om att tröjan passar Laaiti haha. Jag nämnde för fröken att jag träffat ett medium helgen som beskrivit barnen och hur klockren hon hade varit och fröken sa att hon tror på sånt. Det ante mig, min favoritfröken, såklart. Vi kom in på tarotkort och även alternativ läkekonst men vårt samtal fick ett slut när det var dags för de att klä på barnen för ett teaterbesök.


A wise man once told me:
The mark of a genius is to know what to ignore.
(jag är inte döv, jag bara skiter i dig)


Nu ska jag strax bege mig hem till min Emma, vi ska köra bil. Eller ja, JAG ska köra bil, wrooom! Körkort, here I come! Efter det blir det jobb för mig och ikväll får jag gäster. Full rulle och jag älskar det!

Dagens läxa till er. Ta fram papper & penna. Gör en lista med tio (10) saker som du är TACKSAM för. Det kan vara vad som helst i ditt liv. Tio saker som du är tacksam att få ha, få göra, få vara. Ta sen en stund att tanka igenom dessa tio saker. Vi har det bättre än vad vi tror.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Ninna skriver:

  ohh vart har du köpt den t-shirten? eller du har själv fixat trycket på den??
  Min dotter som snart blir 3 år borde med ha en sådan och jag har letat som en galning efter en sådan tröja i 1.5 år på marknader och dyligt.. men det är kanske enklast att bara trycka upp en själv??

  Och du dina vita linser är skitsnygga dom klär dig mycket bra *woohoo*

 2. Therese Anerland skriver:

  Cool tröja.
  Passar ganska många barn rent allmänt.
  *yay*

 3. Me skriver:

  Tipsar om denna sidan.. Seriös och mycket bra. Gör precis vilken text du vill ha som tryck!
  http://www.mammapatita.se/

 4. Jessica skriver:

  Köpte en sån t-shirt till min systerson med en gång. den passar onekligen bra in på honom med

 5. Jessica skriver:

  Du är utmanad, läs min blogg för vidare instruktioner :)

 6. MaddeMad skriver:

  Jag kan tänka mig att hon…. fröken tycker om sånt :D
  Va bra att tröjan passade *yay* den klär Laaiti garanterat bra!
  Den e köpt på en marknad där d finns såna olika trycktexter!
  Kram kram

 7. maria malmgren skriver:

  btw. hjärtat.. din design är helt åt vänster på min skärm…;/ …

  NU ÄR JAG TILLBAKA I RUTAN IGEN! .. im gonna kommentars bomba dig ..;) haha …LÖÖÖVE

 8. Tobias skriver:

  Någont utanför ämnet men ska du möjligtvis till Kiviks Marknad nästa vecka? Tänkte nämligen marknadsföra min nya butik men vet inte hur jag bör genomföra det bäst.. Överväger flyers men är rädd att många kastar dem. Någon idé?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.