Jag är någons favoritbloggerska!!

Jag fick ett mail idag utav en av mina bloggläsare som skrev att hon hade faktiskt skrivit ett inlägg – om mig. Jag gick in och läste och blev så jävla glad och kände mig så enormt uppskattad. Så självfallet vill jag dela med mig av hennes fina ord.

Dirigera er hit en liten stund (annars stympar jag er):
http://tizia.bloggplatsen.se/2011/01/15/4368922-min-favoritbloggerska/

 

Det betyder mer för mig än ni kan ana, att få lite uppskattning för bloggen. Era fina kommentarer och inlägg som detta ovan – det ger mig så mycket, jag mår så bra då. Jag kan väl tycka, helt generellt att de flesta människor idag är så jävla egotrippade och självcentrerade att de glömmer bort att uppskatta det de faktiskt har och att visa sin kärlek och uppskattning. det är faktiskt inte svårt att visa uppskattning. en kommentar i min blogg – ett helt inlägg om mig – ett enkelt litet “tack” – en kram, en puss, ett litet choklad inpackat som present helt apropå, en liten blomma. Små saker – det behövs inte mycket. Om människor vore lite jävla bättre att visa varandra omtanke vore denna världen en bättre plats. Och funny thing, jag och min vän Malin (som kom hit igårkväll) satt faktiskt och pratade om just detta igår.

För i ärlighetens namn får jag inte så jävla mycket uppskattning för nått jag gör här hemma. Ungarna uppskattar fan inte maten jag lagar, kläderna jag köper, att jag städar och tvättar och diskar. De har inte blivit stora nog att visa vare sig uppskattning eller tacksamhet så jag lever på den uppskattning, kärlek och tacksamhet jag får av vänner och mina föräldrar. Därför är JAG tacksam att jag valt sådana fenomenala vänner, som är som jag och gärna visar sin kärlek, omtanke, uppskattning och tacksamhet och det skickas ofta sms med små “jag älskar dig” oss emellan och andra små kärleksfulla/roliga sms, som exempelvis…

image  image

Så TACK Patricia – för det värmande inlägget du helt spontant skrev om MIG – jag känner mig hedrad och blir alldeles varm i hela kroppen. TACK.

… Sen att jag själv inte kan begripa varför i helvete min bloggjävel är intressant överhuvudtaget.. well det är en annan historia.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Johanna skriver:

  Alltid kul och få sådan uppskattning :)

 2. Emma skriver:

  Vill absolut inte låta negativ, för jag glädjer mig åt att du får känna dig uppskattad, omtyckt och hyllad. Men jag undrar, vad gör man åt alla andra som inte får känna samma sak? Jag vet inte hur många gånger jag har funderat på den saken, och jag blir inte klokare hur jag än försöker.

  • missmaddis skriver:

   Du – det var dagens BÄSTA fråga.
   Jag vet inte. Man kan inte tvinga andra att uppskatta en, det enda man kan göra är att göra nått för att förtjäna den och påpeka att man vill ha lite mer uppskattning.
   Sen väljer man själv sitt umgänge ju.

 3. Tizia skriver:

  Åh,om du ändå kunde se dig genom läsarnas ögon!
  Du är guld värd och förtjänar att få de så mycket bättre än den skiten du gått igenom! O ja din blogg är favvo-läsning :)

 4. mimmi skriver:

  Du är absolut också min favoritbloggerska! Du är helt enkelt fenomenal på att skriva! Och varför kan du inte förstå varför din blogg är så intressant? Det är den hur som helt och jag älskar den! <3<3<3

 5. jasas skriver:

  Det finns ingen annan som dig, det är ju därför jag återkommit år efter år. Men nu får du allt slänga upp lite bilder på dig självt så att man får skåda lite skönhet också 0:)

 6. Kicki skriver:

  Ja helst vill jag läsa minst ett inlägg varje dag! :-*

 7. Therese.A skriver:

  Du är min favvo bloggerska också :yes: :-))

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.