Jag är nyförälskad…!!

Jag blir så glad! Det spritter till inombords. Jag känner mig lycklig. Och jag trivs.
Morgonpromenaden i morse till dagis och skola var något av det ljuvligaste på länge. Solen arbetade i raskt tempo att förgöra vintern som legat över oss. Det var inget snack om stormar, snöfall eller den råa vinterkylan när solstrålarna brände marken och isen gnistrade febrilt för sin överlevnad. Kanhända att solens närvaro är sparsam framöver men jag kommer leva på denna känslan länge. Solen.
SOL – Sagan Om LIV.
Jag är förälskad. Alldeles nykär!

Ingen längtar som jag till sommaren. Jag är inget vinterbarn alls, jag trivs inte med kyla och mörker – jag vill ha ljus, värme och liv! Jag vill höra fågelkvitter och se fåglarna sväva ovanför i sina egna välkomnande danser. Jag vill plocka blommor och gå barfota i gräset och klättra i träd med mina barn och bygga sandslott. Jag är ett sommarbarn. Och denna sommaren kommer bli en av de ljuvligaste nånsin.. Vi kommer ju få ha bebisen hos oss. Min längtan är enorm..!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Mona- Rasmus o Robins mamma skriver:

  *harrt* *harrt* *harrt* *harrt* Så underbart med våren o Maddi snart är sommaren här!!!

 2. Jessica skriver:

  Låter superhärligt

 3. Elin skriver:

  Okej vad bra :) Tänkte jag skulle gå in och boka en tid imorgon, ooh är så nervös att det ska göra superont!
  Om jag nu skulle få en tid imorgon så ses vi ju då :P
  Kram Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com