ante omnis mea familia

Jag är så uppskattad!

Idag visade sig vara en bra dag. Solen strålade och värmen gjorde mig lycklig. Lotta höll mig sällskap nästan hela vägen in till jobb via telefon och när jag väl var framme vid jobb vämtade en glad överraskning till mig inne på britsen i min studio. Jag såg ett doftljus och en lapp med ett hjärta på. Till mig. Från min chef Cindy.

7

Det är ganska uppenbart att jag har VÄRLDENS BÄSTA CHEF, inte sant..?

Cindy tyckte om håret och stylade till det lite under en ledig minut, hon kunde nog inte låta bli, sådär efter att hon ritat på mina tatueringar och fyllt i döskallarnas ögon och gett dem ögonfransar & ritat dit tatueringar i pannorna på skallarna. Ack!

Det gick bra idag på jobb och det var en trevlig dag med godkänd kassa. En anti-tragus var inbokad och det var kul att få göra något uttöver det "vanligaste". En av mina kunder hade väldigt mycket gemensamt med mig. VBG-operationen, över 60 kilos viktminskning, plastikoperationer på samma ställen som mig (MAS & Peter Cosmo på Citadell; Bukplastik och bröstinlägg) – så det var självklart att vi hade en del att prata om. Även hon, som jag har fått barn efter magsäcksoperationen. Synd att man träffas såhär och har typ mindre än 10 minuter att prata. Och hur gör man om man tycker att vi kan ju ha mycket att prata om..? Vi kan ha mycket att lära av varandra då det är sällan man faktiskt stöter på andra med en fungerande VBG operation. Om jag hade frågat om hon har lust att ta en fika nån dag hade hon garanterat trott jag stött på henne. Så hur FAN gör man när man vill bli vän med någon eller bara prata lite mer om det man till synes har gemensamt?

<KENOX S630  / Samsung S630>När jag kom hem stod ett fint paket och väntade på mig utanför min dörr. Från Buzzador. Denna gången fick jag ett paket med en massa Proviva Female – för kvinnor. Detta var ju så jävla klockrent för mig. Som ni alla vet lider jag av anemi sedan år tillbaka och har svårt att få i mig & ta till mig järn.

 

 

Kanske känner du till att Fe är beteckningen på järn – så förutom att produkten heter ProViva Female kan namnet även ge en ledtråd till varför produkten är så bra för kvinnor.

Vetenskapliga studier visar att 30% av alla skandinaviska kvinnor har järnbrist. Bland tonårsflickor är siffran ännu högre, upp till 40%. Vanliga symptom är att man är blek, trött och hängig.

Nya forskningsrön har visat att den lilla bakterien Lactobacillus plantarum 299v som finns i vanlig ProViva fruktdryck ökar upptaget av järn i din kropp med upp till 50%. Den som dricker ProViva Female hjälper då kroppen på ett naturligt sätt att ta upp mer järn. Men eftersom vi inte kan producera järn själva, utan måste få i oss det via kosten har vi dessutom tillsatt järn för att skynda på effekten.

Folsyra är en annan ingrediens – ett B-vitamin som vi också har svårt att få i oss tillräckligt via kosten. Folsyra är extra viktigt för kvinnor som vill bli eller är gravida eftersom vitaminet behövs för att fostret ska utvecklas normalt.

I ProViva Female finns också vitamin C, som knappast behöver någon närmare presentation – mer än att det även hjälper till med järnupptaget.

En flaska ProViva Female (0,35l) är tillräckligt för att tillgodose halva dagsbehovet av järn och folsyra samt hela dagsbehovet av vitamin C.

Kan det bli mer perfekt för mig..?! I paketet fanns broschyrer och en jävla massa kuponger på ProViva Female. Detta kan faktiskt bli en ny god vana för mig, som faktiskt dricker ProViva redan.

Pojkarna och jag gosade en stund i soffan innan jag fick natta dem när de blev alldeles för jobbiga. Mitt arma huvud. Laaiti käftade emot och skulle ha det ena än det andra innan han gav med sig och somnade som en stock kort därpå. Mamma vet bäst. Alltid.

Såhär brukar vi ligga och gosa i soffan om kvällarna. Phini’s favvomys då han vill att jag kurar upp bakom honom i soffan. laaiti brukar krypa upp och lägga sig ovanpå mig. Och allt detta i en 2-sitsig soffa..
Vi har 3 soffor; 2st 2sits & 1st 3 sits.
Varför ska vi alltid ligga i den minsta jävla soffan..?

6

 

*love*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 tankar om “Jag är så uppskattad!”

%d bloggare gillar detta: