Jag regnar i takt

<KENOX S630 / Samsung S630> Det har regnat hela dagen idag. Det är grått, blött och tråkigt. Jag har varit ledig idag och inte gjort någonting vettigt alls idag. Jag stoppade in en maskin tvätt och vek den tvätten som var torr och plockade undan. Jag tog ett bad och sminkade mig och hoppades jag skulle känna mig piggare. Det gör jag inte. Det är fortfarande grått. Och jag är blek under min foundation och jag är apatisk under mitt leende och varje morgon får jag tvinga mig själv att stiga upp för att pojkarna måste få frukost, kläs på och bli lämnade på dagis. Men jag är fortfarande trött och det regnar forfarande utanför mitt fönster.

Jag borde kanske ha regnstövlar.
Jag hade införskaffat sånna om de inte var så förbannat jävla fula.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. ninna skriver:

  ja jag har med funderat på att skaffa mig ett par, hittade dock ett par med stickad ovandel liksom så det är tättslutande upptill vid vaden, dom ser lite trevligare ut men det är ändå gummistövlar som är ugly as hell *hmm*

 2. *trosta* Usch vad du låter deprimerad, inte bra alls. hoppas en solstråle snart lyser på dig i ditt liv.
  Och ja, gummistövlar är verkligen så otroligt skitfula! *puke*

 3. Sandra skriver:

  Hoppas ditt mående blir bättre snart *trosta* Men med det här vädret så finns det inte mycket som piggar upp *vetej* Men en glad nyhet är att det finns jättecoola gummistövlar *cheer*

 4. Therese Anerland skriver:

  Gummistövlar är praktiska men så otroligt fula *bash*
  Hoppas att du finner lite sol i ditt mörker. *trosta*

 5. Emma skriver:

  Aja regnstövlar är väl fina???

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com