ante omnis mea familia

Jag råkade ut för en olycka..

Jag börjar mer och mer inse det som jag faktiskt bloggat om förr. Om hur otur i mitt liv alltid slår till samtidigt. På gott och ont vill jag gärna kalla det. Hellre allt på enm gång än lite pö om pö? Otur i mitt liv hopar sig. Det kommer inte en negativ sak, det kommer alltid massa saker samtidigt. Så är det i mitt liv. Och dessa negativa saker är sällan små, det är ofta stora händelser, dramatik. Dramatik och trauma är min livsväg vare sig jag vill eller ej och nej, jag överdriver inte, jag hittar inte på. Så här är det och jag har lärt mig acceptera det och hantera det. Just nu är detta aktuellt i mitt liv..

Historien – Hemlighetsstämplat.

Detta är en enorm influens i mitt liv nu som jag valt att inte delge allmänheten. Det är rörande mitt förflutna, min återuppbyggnad av mitt forna jag och min framtid som diskuteras. Kontakt med någon från förr och lösning på några problem. Svårt att ta itu med men nödvändigt. Jag råkade göra någonting som jag kanske inte borde ha gjort och Oturen? = kanhända, (skulle inte förvåna mig, fucking Murphy’s lag) att jag får en enorm konsekvens av min handling.

Historien – Cellprover.

Att vänta på tiden till kvinnosjukvården är för jävligt. Jag vet att någonting är fel men jag vet inte hur mycket eller hur mycket som behövs göras vid. Och som mitt liv ser ut är det säkert mycket. Oturen? = Just my fucking luck att de delger mig worst case scenario.

Historien – Vattkoppor.

Laaiti fick mycket. Han fick mer än vad Phini hade och jag tyckte DET var mycket. Han är ledsen och gråter för att det gör ont en vägrar behandling av exempelvis kylbalsam. Oturen? = Och han blir sjuk när jag har möten att gå på och jobb jag MÅSTE  jobba.

Historien – Min Olycka.

Idag klämde jag mitt finger i ytterdörren. Jag skulle slå igen den men hann inte dra undan mitt finger som klämdes rejält. Det pissade blod och mitt finger dunkar fortfarande förbannat mycket.. Rengjort med alsollösning och plåster på, men ont som fan.. Oturen? = Det är min högra hand jag piercar med…

 

Historien – Min Mobil

Jag sprang omkring i vardagsrummet och lekte med barnen och fjånade mig. I handen höll jag min mpbiltelefon. I allt fjåneri åkte den i golvet som så många gånger förr. När jag plockade upp dne var den i två bitar. Oturen? = Min telefon är sönder, jag har ingen hemtelefon (eget val) men däremot en gammal Nokia från nittonhundra-frös-ihjäl som får agera ersättning just nu. Alla mina nummer var sparade på telefonen, inte kortet. Så förvänta er inga sms av mig inom den närmsta framtiden såvida du inte smsar mig ditt nummer…

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

19 tankar om “Jag råkade ut för en olycka..”