Jag säljer hans mög igen

Nusådär när vi närmar oss jul är det ganska vanligt att de flesta av oss får ett ryck att städa undan lite. Julstäda kallas det visst. Jag är inte mycket olik andra.

När jag kikade i en av mina många garderober hittade jag någonting som absolut inte hör hemma här. Det verkar som om.. som om.. någon har glömt något hemma hos mig.. för länge sen. Finders keepers, sägs det ju. Ni känner redan till sängarna jag sålde. Och nallarna som jag sålde och tjänade en bra slant på. Well. Nu är det dags att tjäna pengar på honom igen. Även om det bara blir en krona, så är det i alla fall en krona av hans arsle. Loser! 

Loser! 

[KLICKA]

Du gillar kanske också...

15 svar

 1. Jana skriver:

  HA HA HA! Bra gjort! Uppdatera oss sedan om hur mycket skjortan såldes för!

 2. Teres/bidosa skriver:

  Heja heja… Julstädning e bra!!!

 3. GirlGoesMom skriver:

  Nog för att han är en idiot.. men att sälja hans grejer? En sak att sälja saker man fått men den där är väl fortf hans, även om den ligger i din garderob? Tja… är väl kanske bättre än att kasta den.

 4. Ninna skriver:

  haha

 5. Anna skriver:

  haha fan va skönt.. Hoppas det är någon som köper den.. :)

 6. Tale skriver:

  Ha Ha :-D
  That’s the way to do it!

 7. MaddeMad skriver:

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

 8. MaddeMad skriver:

  Jag kan inte sluta……Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!
  Jag hoppas du kan tjäna skjortan av möget! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ser du.. Jag kan inte sluta ha ha ha haa ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Jag bra älskaaaaaar hämnd & DETTA är en ljuv ack så ljuv hämnd! Ha ha ha ha ha ha nha ha ha! Jag bara löv jo Maddi!

 9. Ellen skriver:

  hihi vilken kul annons! Hejja Maddi!

 10. Mattias skriver:

  hahaha, jag tror dock ingen som läst denna bloggen vill lägga bud ^^

 11. Maria Malmgren skriver:

  som aktiv traderare kan jag inte säga det bättre än maddemad ;)
  ROFL
  ha det gott..
  krams Maria

 12. Incka skriver:

  Haha, yeah! Bra gjort!

 13. Carin skriver:

  Skit bra gjort :)

 14. Pernilla skriver:

  Hahahaha sikken rolig annons=D

 15. Carita skriver:

  hahaha . strongt!! :D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com