ante omnis mea familia

Jag satte ut alla Oxy..

Igår satte jag ut både Oxycontin och Oxynorm och tänkte klara mig på bara Alvedon. Jag vill inte ha morfin eller alltför starka mediciner mer än nödvändigt så om jag kan överleva på Alvedon är det bra. De är ju dessutom väldigt vanebildande och jag känner väl lite så att jag är för gammal för att bli knarkare. Det passar liksom inte in i bilden jag har av en ensamstående trebarnsmamma. Men jag ska inte sticka under stol med att det har varit frestande att ta en tablett – för då vet jag att jag har INTE ont jämfört med lagom/lite ont.
Men det går bra och jag är nog lite stolt.

Phini sov hemma hos mig inatt. Vi hade en myskväll tillsammans – välbehövlig. Vi kollade Bram Stokers Dracula vilket ledde till diskussioner om blodgivning och organdonation vilket i sin tur ledde till att Phini bestämt att han ska bli både och: blodgivare och organdonator.
Imorse fick jag frukost på sängen! Han satte på den förberedda kaffekokaren och fixade en kopp kaffe åt mig och en yoghurt som han bar in på en bricka åt mig. Älskade omtänksamma unge. Nått rätt har jag iaf lyckats med…

Jag har lyckats dra på mig en äcklig jävla svampinfektion i munnen!! Fy fan! Det var inte läge att ta bilen och köra och handla och jag orkade inte gå nånstans heller så min lösning blev att Lotta och hennes sambo körde hit med en påse Vichy Vatten som jag ska gurgla med. Det var sjukt snällt av dem att erbjuda, de skulle ha middagsgäster en halvtimme senare. Tack!

Mitt vackra blåmärke förgyller sidan av min mage, ovanför mitt vänstra höftben.
Vad FAN gjorde de med mig?! Haha!

55.64638613.198934

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.