Jag ska fotas!

Och min lycka och min tur fortsätter att hålla i sig! Precis som 2007 var MITT ÅR smakas det som om 2008 kommer serveras åt mig med..!

För en stund sedan fick jag ett telefonsamtal från en studio i Malmö som undrade om jag och mina vänner vill  ha en gratis fotosession – Öh, ja tack?
De erbjuder professionella makeup artister som sminkar oss och vi får ta ett tiotal professionella bilder som vi kan köpa.  Vilket bra alternativ att bygga portfolio!
Detta är ett lite annorlunda erbjudande än de andra fotograferna som kontaktat mig tidigare. Det känns tryggt och kul att kunna ta med sig kompisar – snacka om girl’s night out!

TheStudioSå i början på januari tar jag med mina kompisar och åker till Turning Torso i Malmö och blir sminkade och fotade av TheStudio.

Lyx, eller vad..?

Du gillar kanske också...

17 svar

 1. Sara skriver:

  nä va häftigt, riktigt skoj ju!

 2. GirlGoesMom skriver:

  Lårter ASKUL! :D Klart ni skall ta en heldag med fotning, ett helt gäng med brudar och sedan EFTER skall ni ju såklart göra stan med era professionella makups? Tro mig.. Man blir APASNYGG när ett profs får lägga handen vid den naturliga skönheten :D

 3. Jana skriver:

  Vad kul! : )

 4. patruska skriver:

  åh! jag vill också

 5. Jessica skriver:

  Åh, vad svartsjuk jag blir . Men grattis

 6. Teres/Bidosa skriver:

  gud va roooligt!!! *avis*

 7. GirlGoesMom skriver:

  By the way! Visst rokkar bloggkoll? Smidigt som fan!

 8. Hanna skriver:

  Låtrr skoj skoj =)

 9. carola skriver:

  Åh så roligt!!

 10. Caroline skriver:

  du..ville bara säga att jag känner folk som gjort de och bilderna kostar 350 kr att köpa sen..(En bild) Och om man vill köpa ett paket kostar de typ 1100! Bara så du vet…vi blev också erbjudna men ånmgra oss när vi fick reda på de!! Men de låter ju jätte kul=)

 11. Anna skriver:

  Fan va kul… roligt för dig… :)

 12. MaddeMad skriver:

  Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack!

 13. Therese skriver:

  Vad roligt.. ment ror det kostar har hört någon som blev ditlurade sen kostade bilderna en del..men hoppas inte att det är det företaget..

 14. Ztina skriver:

  Vad kul! Men har hört lite negativt på nyheterna om d. Efter alla bilder å så e tagna så kostar det tydligen en del ändån…å det var tydligen inte billigt. Det var lite av ”lurigheter” bakom d företaget.

 15. Ulrika skriver:

  Vad kul, och jag ser fram emot resultatet :D

 16. MaddeMad skriver:

  Även OM det skulle kosta pengar så behöver vi INTE betala för fotona. DU kan ju fota oss sen ;) OCH…. dessutom så e vi redan sminkade & stylade GRATIS (för d var väl bara om vi ska köpa fotona som det kostar OM det nu kostar nått??). ***Redo för Maddis fotografering OCH för värsta ”Ladies out” hihi!***

 17. Ninna skriver:

  Wow vad skoj :-D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com