Jag ska gå ut NAKEN idag..!!

Idag ska jag vara modell. Just idag, för en dag. På TheStudio i Malmö vid Turning Torso. Vi ska komma dit osminkade. Vet du vad det är? Jag har nästan glömt det. Jag ska alltså vistas publikt utan kajal, utan mascara. Vet du hur naket det känns på en skala. Ångest. Kvinnoångest.

Jag ska ta med några vänner. Bland annat J & K som alltid går osmninkade så för dem är det ingen big deal. ”Fan Maddi, vi har nog aldrig sett dig utan något smink alls.. HAHA” De ser fram emot detta. Att se mig naken.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. MansonDust skriver:

  Jag har alltid haft svårt för att gå ut osminkad. Känt mej väldigt ful. Men nu kan jag ! :D Sååå skönt !! Visst, man är väl inte så het, men jag får ingen ångest & jag märker knappt om jag är sminkad eller ej, måste gå & kolla ibland. ;)

 2. Tale skriver:

  Hmmm, I never wear makeup. But I haven’t really thought of myself as a nudist ;-)
  Have fun at TheStudio! Hope the pictures will be amazing. I envy you!

 3. Jana skriver:

  Men. Om det är så illa måste du verkligen ha sminkfria dagar emellanåt – bland folk!

 4. GirlGoesMom skriver:

  Haha ta med ansiktsrengöring och ta av sminket på plats! Jag hade väääägrat gå dit utan mejk ;)

 5. Ninna skriver:

  Förr gick jag inte heller utan smink, men sen jag blev mamma så har jag inte ens orkat att sminka mig, och tiden finns inte till det heller… blir oftast bara vid speicella tillfällen och då känner man sig verkligen fin. :-D

 6. Jessica skriver:

  De e rätt

 7. Anna skriver:

  Jag är en tjej som nästan aldrig använder smink. jag använder ändast det om man ska bort eller något sånt.. :) Skönt att kunna va utan smink utan att känna sig just naken.. :)

 8. Nendriel aka Mats skriver:

  Jag ska defenitivt gå naken ute till helgen hhwhhehew massa wirre sen naken dans i logen =)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com