ante omnis mea familia

Jag snackade med radio ju

Nu är jag färdigpackad men jag kan ge ig fan på att jag har glömt nått som jag kommer att komma på väl framme – såklart. Men du kan ge dig fan på att laptop med sladdar är nerpackade och laddaren till min mobil som förövrigt pipit sig halvt fördärvad idag. Pengar insatta på banken och nudlar köpta för min vistelse i lappland. Till min kännedom är jag klar.

Mamma erbjöd att hämta pojkarna idag men det vill jag nog göra själv och åtminstone spendera nån timme med dem innan jag åker iväg, sen träffar jag ju dem inte förrän måndag morgon och jag se om jag kan övertala mamma att natta dem hemma hos mig på söndagkväll så att  jag kan få vakna på måndagsmorgon med pojkarna bredvid mig. För detta är det jävligatse med mina resor – att jag saknar mina barn så in i helvetes mycket, och det trots deras uppkäftighet, att de stökar ner och är trotsiga som fan. Men jag skulle nog inte vilja ha de på nått annat sätt åndå för de ger mig liv. De håller i gång mig.

En av mina vänner är på tjocken. Och det är inget konstigt med det, tusentals kviunnor blir på smällen varje dag men just min vän är post-viktop-på-tjocken. Och jag minns när jag var gravid med Phini. Då kändes det lite som "skitsamma om jag blir fet igen, jag får en unge för det, i alla fall". Men jag gick inte upp mer än 7 kilo max under hela min graviditet med Phini. Ungefär detsamma med Laaiti.  Och jag vräkte i mig stora feta jävla choklad. Nån gång får jag ha en jävla tur eller hur. Sen gick jag ner 11 en vecka efter förlossningen. Haha! Hoppas min kompis har tur, hon med.

Classe tipsade mig om webkameror.se där man kan kolla hur det ser ut i olika delar av Sverige just nu. Så jag var tvungen att kolla Östersund för att se om det fanns snö. Sen fick jag mail av ametistlillan som bor däruppe som berättade samma sak, att där FINNS SNÖ! Och kul det där, ametistlillan är en av mina läsare som råkade hitta min blogg och kände igen mig, Jag har ju piercat hennes dotter där uppe. Världen är liten.

Och nyss ringde RIX FM och intervjuade mig. Eller ja, småsnackade. Det kommer att sändas någon gång idag eller ikväll. Jag vet inte, jag frågade inte. Jag kan ändå inte lyssna, jag kommer sitta i luften mestadelen ändå, men ratta in RIX FM så kanske ni hör mig. Schysst snubbe som ringde, han var trevlig och gav mig komplimang för min snygga blogg. Undrar om han säger det till alla. Hmph.

 

Nåväl. Seeya suckers.

 

Fortsätt rösta här

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Jag snackade med radio ju”

%d bloggare gillar detta: