ante omnis mea familia

Jag startade en grupp på FB…

Sånt kan vara roligt, att starta grupper och fanklubbar på facebook. Jobbet ligger i att underhålla dem och där kan jag fallera. Jag har startat tre grupper.
En fansida för missmaddis.com
En grupp för missmaddis.com
Och en för köpcentrat där jag jobbar: http://www.triangeln.com/

För någon vecka sen kom centrumchefen in i butiken. Som vanligt småsnackade hon med Cindy ett tag, sen vände hon sig mot mig. Vi brukar ju egentligen inte ha något att prata om så jag blev först lite förvånad. “Du, Madeleine.. du har startat en grupp på facebook har vi sett…” Och mitt hjärta stannade lite. Åh crap, har jag gjort bort mig nu och gjort något jag inte får. Nu sitter jag i klistret, tänkte jag.
Tydligen tvärtom. För Centrumledningen var intresserade utav att ta över gruppen och verkade tycka att det var ett bra initiativ. Så jag släppte gladeligen över gruppen, i händer där den bättre hör hemma. Och kände mig plötsligt glad att jag tydligen gjort nått bra, istället för att ha gjort bort mig helt.
Så gruppen är nu överlämnad. I surrender.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Jag startade en grupp på FB…”