ante omnis mea familia

Jag tjänar pengar på er som snokar, visste du det?

Det är intressant det här med statistik tycker jag. Jag har kanske inte så mycket praktisk nytta av det, mer än att det kan vara kul att hålla koll på hur många som gillar missmaddis.com och vad folk helst klickar på. Och jag har ju, som ni vet, en väldigt utförlig statistikräknare. Eller ja, ett flertal faktiskt.
Inte nog med att jag får veta varje unik besökare  varje år, månad, vecka och dag, jag får veta hur många gånger varje unik besökare återvänder, vart de kommer ifrån TILL min blogg, vart de klickar UT från min blogg, vart de befinner sig i landet (eller utlandet) vilken internetleverantör och IP adress de har. Varenda sidklick på min sida, vad de läst och hur lång tid de spenderat osv osv osv..
Så om jag vill kan jag hålla ganska bra koll – om jag hade haft det intresset, den orken eller den lusten. Det går inte att vara superhemlig här inte..

Det enda jag reagerat på, på sistone, är antal sidvisninar som ökat något. Kan det bero på tävlingen som länkades på olika sidor, nja det var nog fler unika besökare. Däremot hittade jag en ofta förekommande IP adress som tydligen kikar in på min blogg DAGLIGEN och flera gånger varje dag.
Antingen med rot-adress, via google på firefox eller via ett mailkonto på hotmail *note*
Oj, vad den IP adressen har PLÖJT missmaddis.com.. arkiv sedan juli och fram… Jag antar att jag ä en fenomenal skribent som lockar de så, att de inte kan hålla sig undan.
Tänk.. bara idag kan man kika in på min blogg kl 15:14, 17:14, 20:02, 21:40. Och då var detta en LUGN dag.
Varför inte bara prenumerera så ni slipper gå in hela tiden utan bara få ett mail så fort jag uppdaterat?
Klicka här för att prenumerera:

Så jag tackar – från djupet av mitt hjärta – för de extra siffrorna på min statistik, som knuffar mig upp på rankinglistor runtom på nätet. Ju högre upp jag kommer, ju fler besökare. Fler besökare, fler stammisar, både till jobb och mitt författande. Ju fler stammisar och besökare, ju fler potentiella köpare till mina alster och min bok som jag skriver färdig och publicerar.Ju fler köpare – mer pengar.

It’s a win-win situation. Ni “snokar” och plöjer min blogg dagligen.. jag tjänar pengar på er. TACK!

Så – så kan man också se det och så väljer jag att se det.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 tankar om “Jag tjänar pengar på er som snokar, visste du det?”