Jag tycker till!

Jag tycker:
Jag tycker att alla de jävla idioterna som satt i samma vagn och tittade på när en pojke på 14 bast blev brutalt misshandlad – borde få sig ett kok stryk själva. Så kan jag titta på när de får stryk – ska vi se hur kul det är, när ingen jävel hjälper en? Och mannen mittemot, som KUNDE ingripa och hjälpa, pekade bort pojken istället och sa åt honom att sätta sig nån annanstans. Say what?
Är det bara jag som har svårt att förstå det? Jo jag förstår att han själv måste varit rädd – men KOM IGEN. Grow some fucking balls. Loser.
Jo jag kollade lite på Efterlyst ikväll:
http://www.tv3.se/efterlyst/misshandlade-senay-gar-fri

Jag tycker:
jag tycker att ICA Supermarkets samarbete och satsning med andra organisationer som hjälper barn/ungdomar/vuxna med utvecklingsstörning, bl.a Downs Syndrom är så jävla coolt och förtjänar en sjuhelvetes eloge. Nu ska ha de ha ett “Vi kan mer”- lotteri vilket innebär att man får en lott för varje ICA’s egna varumärke man köper. Vissa varor får man två lotter för. Och dubbelt upp om man betalar med sitt ICA kort. Och jag är inte den som är den, jag ska lätt fokusera på att hitta deras egna varor och välja de istället. Dels för att jag såklart vil vinna men även för att detta är min chans att kunna bidra med min kassa ekonomi. Det är en garanterad win & win situation, för oavsett vad så måste jag handla och då kan jag likväl handla andra märken än vad jag brukar? Och deras marknadsföring är, enligt mig, strålande. För det går inte att missa vad det är för lotteri för det har de gjort till en nyckelingrediens. Och DET är det viktigaste – att människor vet vad det är för lotteri – och det kan man fan inte missa. Bra jävla jobbat. 
Och det är nog inte många som missat ICA’s följetång i reklampauserna på TV där praktikanten “Jerry” gjort sin debut. En skådespelare med Downs Syndrom.
Och jag känner enorm respekt för Mats Melin, som spelar pratikanten Jerry. Och det får mig att undra hur HAN lyckas jobba som skådespelare, men min brorsa som inte är en hundradel så “hindrad” som Mats, inte kan flippa burgare eller dra en mopp nånstans för att han påstår att han är förståndshandikappad. Well, om Mats Melin kan, så kan du. No excuses.
http://www.ica.se/Erbjudanden/Vi-kan-mer-lotteriet/

DELTA!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Gabbi skriver:

    Kul att läsa en blogg med åsikter! :) Dessutom en snygg design ;)

  2. Jessica skriver:

    Det handlar nog inte om att kunna, utan om att vilja :) Heja Mats Melin!
    Jag håller med dig om både misshandeln (fyfan, stackars kille) och ICAs arbete (tummen upp).

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com