Jag vaknade av pussar och någon under täcket

Fullt ös på mitt jobb igår. Jag jobbade ihop med Cindy och dagens känns då genast kortare. Hon lät mig gå en timme tidigare än vad jag var uppsatt på och jag hade följe hem med Pernilla, Lizette och Dennis som hade hälsat på mig på jobb eftersom jag bytt Pernillas labret. Jag stannade till vid ICA och köpte något att äta och mys till kvällen. En påse chips med dippa & ölkorv till pojkarna (ja jag vet, de äter ölkorv som godis) och en bytta Baileys glass till mig. Så efter att de badat och förvandlat mitt badrum till en tropisk förort i dimma, lekte de och åt chips i nån timme. Jag låg i den två sitsiga soffan och Phini satte sig på kanten med benen upp mot bordet och jag strök honom över magen med naglarna. “Mamma… om du kliar sådär så somnar jag,. Jag lovar!” Haha, jag log åt min son och undrade om det var så mysigt. Han blundade och nickade och en liten stund senare pussade han mig och gick till sängs för natten. Lillebror och ja la oss i soffan och kramades en liten stund innan även han blev trött och sa godnatt. Sen var det min tid kvar…

Phini hade lovat mig att jag skulle få sova ut, att han inte skulle väcka mig. Vi hade en överenskommelse, Phini och jag. Han fick lov att se på tecknat hela morgonen, hur mycket han vill och vad han vill, om han bara inte väcker mamma. Låter som en win/win situation, om du frågar mig. Men redan runt kl 8 i morse började snorungarna tjata på mig. Phini pussade mig över hela ansiktet och Laaiti kröp under hela täcket och det var både sött och enerverande på samma gång. Jag fick hasa mig upp vid 9 och gjorde lite frukost till killarna och kaffe till mig själv.

På dagens agenda står en eventuell träff med en kompis och jag har lovat pojkarna att de ska få ut och cykla. Det kan förmodligen kombineras med en tripp till ICA. Alma med vänner är i krokarna och vi hade tänkt att passa på att träffas.

Det är ju lördag idag. Och jag är ledig!

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com