Jag VANN! Haha, suckers!

Jag känner min son.. som  bakhanden av min hand, känner jag mina barn. Jag hade det på känn.. att lillbrorsan skulle vara allover hela grejen med trimmern och när Phini ser det måste han brösta upp sig som en tupp. Inte fan kan lillbrorsan våga nått som inte HAN vågar själv? Helt oacceptabelt..? Han är ju trots allt STJÄRNA och det är inte ens lillskiten boetie.

Så jag plockade fram trimmern. Satte igång den och lät Phini hålla den och inspektera den. Det kallar vi pedagogik. När det sen väl kom till kriten så sket Phini fullständigt om spindelboet i håret och alla tänkbara kryp som kan bo där (enligt hans mamma) och om de krypt in i örat när han sover eller ej. Han undrade varför man inte ser några spindlar och djur i mitt hår. "För att mitt hår är .. ööh.. erm… svart! Så då syns det inte!" fick jag svara. Och det hade ju varit sant om jag haft en spindel i håret.

Men Laaiti däremot.. min lille vilda astuffa Laaiti som inte räds ett piss. Han är så lik mig så det inte är sant. Han kunde knappt vänta.. men inte på att jag skulle klippa håret på honom – han fick göra det själv. Jag tänkte, att det kan ju inte gå mer än åt helvete och håret rök av– och var det inte det som var meningen?
Naturligtvis fick jag hjälpa honom på traven. Phini blev alldeles exalterad och började tjata om att det var hans tur. När nu Laaiti varit en testpilot för vår titan trimmer och Phini såg att det inte resulterade i motorsågsmassakern så var det ganska lugnt.

Så när Laaiti var klar gav jag trimmern till Phini och lät honom vara den stjärna han så stolt är. Han klippte håret och tyckte det var hur kul som helst. Han var så fokuserad. Jag fick hjälpa även honom på traven för att de skulle se någorlunda decent ut.

trimmern

Än en gång vann mamma. Som sig bör.
KIDZ – 0
MAMMA – 1

klippning

Klippta blev de i alla fall.
HUR är oväsentligt.
 

Notis: Jag berättade för Phini att jag bara hade skojat med honom om småkrypen och spindlar i håret så han inte får massa idéer som han tutar i kompisarna på dagis.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Micke skriver:

  Phini han kan själv visst :) :) :)

 2. Emma skriver:

  Blev jättefint och klart dom klarar det själva hehe ;)

 3. Hanna skriver:

  Yey, bra jobbat!

 4. Jessica skriver:

  Kan jag få hyra Phini??? Han är nog fan den sötaste jävla kille jag sett. Sen när han blir besvärlig så får du tillbaka honom ;)

 5. Little Peaché skriver:

  Grymt söta pojkar du har!

  Mvh Little Peaché

 6. Anna skriver:

  Åhhh va duktigt… Skönt för dig…. Och riktigt snyggt blev det ju också… :) *kjerlek*

 7. Therese Anerland skriver:

  Duktigt gjort! Skit söta blev dom dessutom ju. *kjerlek*

 8. Emma skriver:

  Duktiga killar… Med en bra morsa! ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com