Jag väckte min son mitt i natten

Jag är en tokig mamma som gör tokiga saker!

Emma stod och väntade på mig på Sturup, in fact hon lurkade upp bakifrån och knuffade till mig, när jag vände mig om tog det en halv minuts stirrande innan jag såg att det var hon, haha. Jag är inte riktigt hemma ännu. Jag fick vänta ganska länge på mitt bagage och fick nästan panik när det inte kom direkt, Phini’s presenter låg däri.. Men till slut kom vi iväg och jag var hemma runt halv ett, nu i natt. Efter ett hej till mamma och lite småsnack gick jag in och pussade min födelsedagsgris. Nu är det den 1 december och därmed HANS dag. Jag var inte ett dugg försiktig när jag pussade honom utan hoppades att han skulle vakna, vilket han gjorde.

Innan han ens öppnat ögonen, fortsatte jag att pussa hela hans lilla ljuvliga ansikte och sa "jag älskar dig! mamma är hemma nu!!" och Phini, fortfarande med sömnigt stängda ögon… "får jag presenten nu" gnydde han. "Mitt i natten?!" svarade jag. Och som om det vore självklart frågade han igen om han fick presenten nu. Min mamma stod i dörröppningen och mumlade att han får väl presenterna i morgon.. Man fyller bara år en gång om året så jag svarade "Ja, kom upp då!"  till Phini som snubblade och inte kunde gå rakt till köket och jag såg hur han gnuggade tröttheten ur ögonen, alldeles förväntansfull, kvart i ett på natten. Han fick sina presenter, allt bestående av spindelmannen-saker och han var nöjd. Min mamma verkade tycka att jag var galen som ryckte upp ungen mitt i natten men va fan..WOOHOO, han fyller ju ÅR! Minns ni inte den glädjen när man var liten..?

Han fick gå igenom sina nya saker en stund sen frågade jag honom om han ville sova i sin egen säng eller hos mig och han ville sova i sin egen säng. Han har ju inte sovit i sin egen lilla säng de senaste nätterna så jag antar det var mer lockande. Jag gick ut på balkongen innan jag gick in på toa och hörde Phini ropa från sin säng "Mammaaaaa?!" jag svarade ett "ja" och hörde det ljuvligaste en mamma kan höra.. "Mamma.. jag älskar dig..". och jag vet nu att det var helt okay att låta honom komma upp kvart i ett på natten och öppna presenter och sjunga för honom. Mitt i natten!

Äntligen är jag hemma hos mina barn!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 tankar om “Jag väckte min son mitt i natten”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com