Jag överlevde!

Sådärja! Så överlevde jag ännu en dag med kidsen – sista lediga dagen och nu skola/dagis i tre dagar. Äntligen Blinkar
Jag började dagen med att baka kanelbullar. Fast jag upptäckte att jag inte hade mjöl hemma med det ordnade jag från grannhuset, also known as mamma & pappa. Hittade även några blöjor där för det har jag såklart glömt att köpa. Jag har väl varit alldeles för upptagen med att tänka på annat att jag glömt ungens basala behov. Ajjabajja mammamaddis..
Sen när jag höll på med degen ringde Jossan och under tiden jag pratade med henne fick jag i för mycket mjöl i degen så den jäste inte för fem öre under några jäsningar. SATAN! Den jäste en del i ugnen men fan vad de blev torra när de svalnade.. Goddamnit!

Josefine och jag tog ungarna till nya lekplatsen, matade ankorna vid ankdammen och sen ICA. Sen fick jag och kidsen finbesök av Pianobög med barnet han avlat. Söt unge! Vi käkade korv & bröd, vattenmelon och kanelsnäckor och mina kids var ovanligt “snälla”. Kaeli blev särskilt förtjust i hans dotter. Kan bero på att hon totalignorerade henne och hon var tvungen att jobba för att bli omtyckt – vilket händer VÄLDIGT sällan. Haha.  

Det funkade med alla mutor alltså. Ja – Ni får glass! Ja – ni får vara uppe längre! Ja – ni får nästan vad ni vill!
Det enda intressanta som hände var väl egentligen att pojkarna började slåss om en bagatell – dvs att Laaiti slog en flaska i huvudet på Phini som i sin tur slog ner brorsan och sparkade honom i magen när han låg ner. Och pedagogisk som jag ju är förklarade jag lugnt och sansat att man får inte sparka nån som ligger ner. Phini tycktes förstå det. Hoppas jag. Eller kanske inte. Om Pianobögen bestämmer sig för att inte komma hit fler gånger när mina barn är hemma så förstår jag honom till 110%. Jag vill egentligen helst inte heller vara här när de är hemma. Men jag har inget val. Jag betalar faktiskt hyran! Förvånad

Men imorgon! Då är det dagis och skola!

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Sandra skriver:

  Bra dom visade lite av sina busiga sidor också tycker jag!!! Inga barn e änglar hela tiden trots alla mutor!! Fast det borde väl pianobögen veta själv, han har ju avlat en egen minigris :-D

 2. Pernilla skriver:

  Åh hur kan du skriva så elakt om dina barn helt plötsligt :) är det pianobögens sätt? :)

 3. Jonna skriver:

  Låter utmärkt! Men grilla korv? Får du inte nog bakom stängda dörrar? Sorgligt…
  Vad tyckte barnen om dass bög? Hur blev han pressenterad – vän eller pojkvän?

  • missmaddis skriver:

   @Jonna, Han blev presenterad som pojkvän. Jag hade redan pratat med pojkarna om detta i omgångar så de var förberedda och hade redan gett en ”OK” stämpel att mamma har pojkvän.

 4. Wousch skriver:

  Haha tack för rolig läsning :D låter som att ni haft en helkul kväll med PB och barnen :)

 5. mimmi skriver:

  Du är som vanligt, med eller utan PB! Och jag ler lika mycket nu som jag brukar göra av din bekrivning av den härliga vardagen med barn. Tur att PB fick uppleva det med en gång, ha ha…. Keep on doing what y are doing… :-)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.