ante omnis mea familia

"Jag vill inte ha mig längre"

NYTT!

Det är fan ingen större marknad för påslakanset för dubbeltäcke. Och de få jag har hittat i butiker är både fula och dyra, mellan 300-600kr för bara ett jävla påslakan. I Ullared hittade jag ett set i lila/rosa/svart med ett påslakan och två örngott för 149:- vilket jag känner är ganska lätt ölverkomligt. Och färgerna passar in i mitt rum eftersom fotona på väggen går i lite rosa (ni kommer ihåg turning torso bilderna på min vägg med rosa bakgrund?).
Phini fick snygga boxer med döskallar, såklart.

Och när jag gick förbi pojkarnas rum innan såg jag Laaiti ligga med stängda ögon, armarna utspridda, ett finurligt leende och med tungan ute. "Vad har hänt med Laaiti" undrade jag. Som svar fick jag "Han har blivit pangad!"

Vålsamma lekar?

 

Jag  vet inte om det ska vara oroande att Laaiti (snart 3 år) biter sig själv?
Jag: Laaiti, varför biter du dig själv?
Laaiti: Jag vill det. Jag vill inte ha mig längre.
Jag: Varför vill du inte ha dig längre?
Laaiti: Alla barnen vill inte ha mig längre, de ska kasta mig i papperskorgen.
Jag: Ingen ska kasta dig i papperskorgen, Laaiti. Jag älskar dig.
Och med en hård kram och en puss var det slutet på diskussionen. Jag vet att han inte menar något med det, att det bara är ord, men det känns jävligt deprimerande..

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 tankar om “"Jag vill inte ha mig längre"”