Jag vill inte vara hans 4 o’clock in the morning!

Jo, nog fan blev håret ljusare alltid. Jag lät det inte sitta i 30-45 minuter som det stod på förpackningen för att jag inte ville riskera nått, men vitt blev det dock ej. Men ljusare och det är en bra bit på vägen. Det gick bra hos mian föräldrar, vi käkade god middag och sen satte vi oss alla och såg på Madagaskar 2. Toppbetyg. Det enda negativa var att filmjäveln pappa hade bränt var dubbad och jag hatar dubbade filmer. Jag klarar inte ens disneyfilmer på svenska, för helvete. Det förstör så mycket för mig.

Ikväll efter att pojkarna somnat kollade jag på filmen “The wedding date” på TV4. Det var först en bit in i filmen som det slog mig att jag sett den mer än en gång tidigare och det lustiga med det är att detta var första gången som jag hörde vissa repliker eller ja, la märke till dem på detta sättet och det slog mig hur kärlekskrank jag kan vara ibland. I bland kommer denna vågen av ensamhet över mig och jag längtar mig sjuk efter någon att vila mitt huvud på om kvällarna, någon som viskar något vackert i mitt öra och kommer smygandes bakifrån när jag diskar och kysser mig ömt på halsen och omfamnar mig. Någon som pussar mig godmorgon och talar om hur vacker jag är och älskad. Någon som rör vid min hand med en fjäderlätt smekning. Att bara vara någons något.
Jag är trött på att vara mäns “för-kvällen” och “för-stunden” och “när-det-behagar”. Och även vice versa, att bara kasta bort själv. Jag vill också vara någons käraste, älskade, enda..
Jag vill inte vara någons knullkompis, myskompis, älskarinna eller 4 o’clock in the morning. Och vice versa, jag behöver fantamig inte fler nummer i min telefonbok.  Jag är faktiskt värd mer än så. Men jag vet bara inte hur jag ska våga släppa garden och släppa in någon.

Ur The Wedding Date:

 • “I’d rather fight with you than make love with anyone else”
 • “… I think I’d miss you even if we never met”

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Chili skriver:

  tittar in och säger Glad Påsk! *cheer*

 2. Therese.A skriver:

  Det är bara du som kan bestämma när du vill släppa in någon i ditt liv ingen annan.
  Jag såg också den igår.
  *love* *kjerlek*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.