ante omnis mea familia

Jag vill ju bara ha hjälp..

Det är så typiskt. Jag har så ont att jag knappt kan ta mig till toa. Och denna veckan har pojkarna sportlov och jag har två möten. Ett på soc imorgon och ett med psykologen på onsdag. Jag har redan missat våra två senaste möten – dvs alla, med psykologen.
Idag har jag ringt 1177 som hänvisade mig till min vårdcentral. Jag har försökt ringa minst 5ggr. En gång satt jag i kö i 1h och 10min innan jag kopplades bort! Sen ytterligare 40 min innan jag kom fram.
Jag förklarade allt för ssk. Hon sa att jag kunde komma imorgon bitti så hon får titta. Jag sa att jag inte vet hur jag ska ta mig dit.
Ssk: Då kan jag inte hjälpa dig.
Jag: Du har inga alternativ åt mig?
Ssk: Nej.
Jag: Så du menar att om människor har så ont och inte kan gå, men är inte berättigade ambulans så får de stanna hemma?
Ssk: Ja.
Jag: Är du seriös?!
Ssk: Ja.
Jag: Tack ändå! *klick*.

Jag blir så ledsen!! Så ledsen!! Klart det finns alternativ! Jag vet inte vad men det borde rimligtvis finns NÅGOT!! Men jag fick ingen hjälp där eller. En sjuksköterska sa mer eller mindre till mig att jag får stanna hemma och ha ont..

Jag är så trött på att ha ont!!!
Jag är så trött på att bli avspisad. På att bli skickad hit och dit och att ingen kan hjälpa mig..

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 tankar om “Jag vill ju bara ha hjälp..”

%d bloggare gillar detta: