Jag vred mig av smärtor

I morse vaknade jag av vansinniga smärtor. Min livmoder var spänd och stor och det gjorde ont som fan. Men mest på högra sidan, där jag vet jag har min cysta så jag förmodar att det var den som gjorde ont och jag minns att läkaren förklarade varför det gör så jävla ont. Men i morse var värst. Det tog några timmar innan det avtog och under tiden blev jag sittande och liggande i soffan innan jag tog mig in till badrummet för ett varmt bad. Tacka fan att det är lördag och jag är ledig för jag vill helst inte behöva ta ledigt från jobb.

Om ett tag ska pojkarna kläs och gå på kalas hos en skolkamrat till Phini. Eftersom det är mina vänners son som ska ha kalaset tog jag mig friheten att fråga om inte Laaiti också kan få komma. Phini har varit på så många kalas den sista tiden och Laaiti har ALDRIG blivit bjuden på kalas själv från dagis eller andra ställen. Och varje gång Phini ska på kalas blir Laaiti så ledsen för att inte han får lov att gå. Och jag har försökt förklara men han vill inte förstå alltid. Men det var helt i sin ordning idag att Laaiti kommer på kalaset och det gör mig glad.

Min kväll ska bli lugn, jag har inga planer mer än att sitta i soffan med kuddar och filt och glass och mysa till nån film.

Och dagens GRATTIS till min älskade Lotta 
Grattis på födelsedagen! I love you.
Hjälp mig få henne känna sig gratulerad på sin dag och lämna ett grattis till henne!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Sandra skriver:

  Skönt att smärtan avtog i alla fall. Och du är allt en toppenmamma som fixar så att Laaiti också får gå på kalaset :D

 2. Caroline skriver:

  Är det en vanlig vattenfylld cysta du har eller en sådan där eländig som växer runt äggstockarna? Jag fick själv nämligen åka in akut till sjukhuset med fruktansvärda smärtor för ca ett år sedan, vilket visade sig vara en vattenfylld cysta som spruckit och läckt ut i kroppen.

 3. Anna skriver:

  Fan vad jobbigt det måste vara att få så ont….

  Grattis till Lotta också!!! *clap*

 4. Brainfucked skriver:

  Hoppas att du slipper sådan smärta framöver!
  Måste verkligen säga att dina pojkar är otroligt fina, och det kommer garanterat den bli som är påväg.
  Du är otroligt bra mamma, har jag konstaterat efter att jag numera läser din blogg kontinuerligt.
  Och en extremt stark kvinna, vilket jag också har konstaterat!

  Tänkte komma in och göra en skindiver hos dig nu veckan. Men som den mes jag är vill jag bedöva. Ska jag boka tid eller köra drop-in?
  / Din Stalker *love*

 5. missmaddis skriver:

  @Caroline, jag vet faktiskt inte vilken typ av cysta det är? Men jag vet att den på nått sätt verkar sitta fast i äggstocken.

  @Brainfucked: Tack för fina ord <3 Och det bästa är ju alltid att boka en tid, vart ska du ha den?

 6. Brainfucked skriver:

  Det är sanna, fina ord!

  Jag vill ju göra den mellan min boobies, lite högre upp. Men du tyckte att jag hade för stram hud så att du ville sätta den närmre halsgropen. Men jag tänkte att vi kanske skulle kunna göra ett försök till? Vill verkligen ha den lite längre ner än så…

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com