ante omnis mea familia

Jenny pöka het häxa

Igår tog jag på mig en lång kjol. Den är veckad, krynklad, osymmetrisk och i beige ton. Den är faktiskt väldigt snygg men även väldigt ovan för mig. Jag var väldigt obeslutsam och velade fram och tillbaka tills det var för sent att byta och jag var tvungen att gå till bussen. Den ena sekunden kändes det okay, den andra sekunden fick jag nästan ångest och precis när bussen närmade sig tänkte jag på Cindy. Tänk om hon kommer säga att jag ser för jävlig ut? Som ibland när man höjer på ett ögonbryn åt vissa kunder, tänk om gör det mot mig!? Innan jag visste ordet av gick jag med snabba bestämda steg mot H&M för en 10minuters shopping. Jag ilade in, ögnade snabbt igenom kläderna, hittade ett par snygga brallor, provade dem och köpte dem. Just in case min ångest skulle börja gnaga mer på mig.
Cindy sa att jag var fin däremot och jag drog en lättnadssuck och insåg med ens hur beroende jag kan vara ibland av bekräftelse från mina nära. Vad främlingar tycker om mig det fullständigt skiter jag i, men ibland vill jag höra att det är OK från mina nära så jag antar att Cindy har hamnat i min "good book".

<KENOX S630  / Samsung S630> Jag handlade lite kläder till mina söner med när jag ändå hade en 40 minuters väntan på bussen. Jag hittade snygga svarta jeans till dem med snygga detaljer (döskallen bakpå & knappen med döskalle) och varsin t-shirt och strumpor med flammor på. Snyggt!

De fick färg de kan ha och måla med i badet som är ett badskum och således lätt att skölja birt.. den röda färgen får väggen vid badkaret att påminna om Psycho. Barnen ville genast prova kläder sen bada när vi väl var hemma. Och gud.. Laaiti ser så.. stor ut. Var är min bebis..?

<KENOX S630  / Samsung S630> <KENOX S630  / Samsung S630>

<KENOX S630  / Samsung S630>Senare om kvällen kom Jenny, Karin och min mamma hit. Vi hade planerat in en liten myskväll med spel. Jenny hade med sig "Med andra ord" och "Geni" och vi spelade även en vända "Ordjakten". Jenny, som är den mest kreativaste snuskhummern någonsin hittade mest ord som kuk, runka, sex, pöka. Karin, vår alldeles egna oskyldiga mö, tänkte nog på mig när hon skrev "het häxa", haha. Det var kul i alla fall. Jag älskar sällskapsspel, om inget annat så för gemenskapens skull. Men det gäller att alla deltagare är sugna, peppade och tycker det är roligt. Ett ruttet äpple..
Lyckligtvis hade jag kul med mina vänner och det gör jag gärna om.

 <KENOX S630  / Samsung S630> <KENOX S630  / Samsung S630>

Nästa gång får GirlGoesMom vara med..!
Hon är en fena på ordlekar & ordspel och hon har redan kicked my ass förr.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Jenny pöka het häxa”

%d bloggare gillar detta: