Jippi, jag blir inte av med fanskapet…

dunk dunkJippi, idag fick jag en räkning på över 28 000:- från FK. De har räknat på bostadsbidrag år 2006 då jag var sambo med barnens pappa och tydligen har han tjänat massa pengar då. En massa pengar. Vilket innebär att jag kill(och förhoppningsvis han?!) blir återbetalningsskyldiga. Great. Just great! Blir jag någonsin av med fanskapet? Jag tänker i alla fall inte låta det förstöra min dag, mitt liv eller mina planer och där med basta.

Jag hämtade ett paket på posten idag. Vet du vad egocentriska lilla Maddi har gjort..? danceBeställt 6 st förstoringar av bilder från Turning Torso. Varför inte..? Väggarna i mitt sovrum är nästan tomma och istället för tavlor tänkte jag att jag kan ju hänga upp bilderna. Kan vara kul att ha när jag är en sådär 124 år gammal, rynkig & grå med tatuering i pannan. Bilderna är lagom stora (30cm x 40/45 cm) och kommer passa perfekt. Nu behöver jag bara ramarna.

PhiniPhini & MammaLaaiti

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

21 tankar om “Jippi, jag blir inte av med fanskapet…”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com