Jippi, jag blir inte av med fanskapet…

dunk dunkJippi, idag fick jag en räkning på över 28 000:- från FK. De har räknat på bostadsbidrag år 2006 då jag var sambo med barnens pappa och tydligen har han tjänat massa pengar då. En massa pengar. Vilket innebär att jag kill(och förhoppningsvis han?!) blir återbetalningsskyldiga. Great. Just great! Blir jag någonsin av med fanskapet? Jag tänker i alla fall inte låta det förstöra min dag, mitt liv eller mina planer och där med basta.

Jag hämtade ett paket på posten idag. Vet du vad egocentriska lilla Maddi har gjort..? danceBeställt 6 st förstoringar av bilder från Turning Torso. Varför inte..? Väggarna i mitt sovrum är nästan tomma och istället för tavlor tänkte jag att jag kan ju hänga upp bilderna. Kan vara kul att ha när jag är en sådär 124 år gammal, rynkig & grå med tatuering i pannan. Bilderna är lagom stora (30cm x 40/45 cm) och kommer passa perfekt. Nu behöver jag bara ramarna.

PhiniPhini & MammaLaaiti

Du gillar kanske också...

21 svar

 1. GirlGoesMom skriver:

  Åh, de bilderna på barnen hae jag förstorat och hängt upp!!

 2. MansonDust skriver:

  Åh, skulle jag också vilja ha. :) Kort på barnen ska man tydligen inte ha i sovrummet, det förstör sexlivet – haha !

 3. therre skriver:

  Ojdå, inte kul att få 28 000:- räkning. Tyckte det var nog när jag fick en 13 000:- elräkning mitt i allt.

 4. Ninna skriver:

  vilka fina bilder på barnen :-D
  Fy katten o få en sån räkning speciellt nu när ni inte ens lever ihop längre och du dessutom har vill ha något med honom att göra…surt som fan

 5. Toni|Penstyle skriver:

  Hej Maddis;) Kan verkligen känna med dig, själv fick jag en räkning 13600:- för en vecka sen om jag föga kommer kunna betala, extra kul när man har lån o sånt oxå…Så nu kommer väl bankjävlen o tar huset oxå… är inte Sverige underbart, så säg? Hoppas du har det bäst//Tooni

 6. Pernilla skriver:

  Fick oxå en räkning av FK där jag skulle betala en jävla massa och dom anklagade mej för att ha haft jobb vid sidan om som jag inte hade haft.Jag vägrade betala och tog kontakt med en ombudsman som sa att det var lika bra att jag betalade för dom har ALLTID rätt.Det blev världens krig och jag vann till slut, för jag hade rätt…Jätte många som har blivit lurade för sånt där..

 7. Hanna skriver:

  Hej, jag vet inte om du har ändrat lösenord eller om jag skrivit in fel, men skulle vilja ha det igen. Kunde inte helelr skicka mail, för det stog fel format eller något.

  Mailadress: Knasiglitenpuff@hotmail.com

 8. Helena skriver:

  vet hur det känns…fick med en räkning ifrån dom på bostadsbidrag som jag och mitt ex fått..och tack vare att jag fick pengar retroaktivt i slutet på december månad( Inte haft ett öre under hela året ) så krävde dom tillbaka det..var en nätt summa på 13.000…har betalt in hela men mitt ex är skyldig at betala halva den summan till mig då han med stod på bostadsbidraget..så nu har man skickat kronofogden på han så man får tillbaka hälften :) efter det så slipper man aset! *jubla!!!*

 9. Marie skriver:

  Halloj! Trist att du aldrig blir av med den mannen, han verkar nästan vara lite hemsökd (ääh, vaddå stavning?`:p) när kommer lösen? :p

 10. missmaddis skriver:

  MansonDust:
  Jag har hört detsamma och håller faktiskt med.

  Hanna:
  Jag har fortfarande inte gett ut nya lösen :)

  Helena:
  tack för tipset ;)

  Marie:
  Du har verkligen förstått hela situationen. Lösen kommer. Sen :)

 11. Pernilla skriver:

  Neee fyyfaaan, han borde åtminstånde betala hälften…igentligen allt!

 12. Maria Malmgren skriver:

  Skicka skiten vidare haha… hmm får du underhållsbidrag? .. isf kan han fixa den räkningen.. haha … fick en rest räkning på EL i sommras på 15 tusen… UTÖVER… det sved till i plånboken speciellt när vi stod och skulle gifta oss..;) haha

  ha det bäst grynet

 13. Maria Malmgren skriver:

  hmm.. svarade precis på din kommentar i mitt lnlägg.. får fixa så man svarar på mail ist..;) baaah… ..

 14. MaddeMad skriver:

  Tjoho! Så du ska oxå betala tillbaka! Jag med! E så kul & få en sån räkning i brevlådan. Man blir såååå glad sååå. Orkar inte ens lägga nån energi på d. D e bara att betala & sen bita ihopa med ett leende. :)

 15. Tale skriver:

  Hey! Help that poor rabbit! It’s going to get a headache. It’s not its fault you are stuck with Dickheads bill! Animalpester!

 16. Nelin skriver:

  Jösses, vad trött man blir egentligen. Men, hoppas att det löser sig, det är ju inte bara att skaka fram lite växel och betala, jeez, men lycka till!

 17. patruska skriver:

  skicka hem räkning till honom vet ja….

 18. Helena skriver:

  Han vägrade betala tillbaka för han ansåg sig inte vara skyldig då det var mitt fel som han sa att jag registrerade inkomst under det året. Men enligt Försäkringskassan så ska båda parterna betala lika mycket. Efter Ist för att bli dragandes med återbetalningar i flera år och vara tvugnen att ha kontakt med honom så betalde jag in hela summan på en gång. Efter det gfick jag hjälp av försäkringskassan som berättade hur jag skulle gå tillväga för att kräva tillbaka hälften av pengarna från honom. Jag skulle skicka in en ”regress” som det kallas till tingsrätten. Som efter någon månad tog beslut och jag fick hem papper där det stod att jag har rät till att få tillbaka hälten. Efter de var det bara att ringa till kronofogden och be dom kräva in den :) tar dock minst ett år innan det är klart..men bara några månader kvar så. Behöver du hjälp så kan du höra av dig om du inte vet hur du ska gå tillväga.

 19. Kim skriver:

  Vi har inge bostadsbidrag.. Men en jävla Amex räkningar har vi.. Blöääää.. Men det är ju självförvålat, hihi.. Blir massa av det goda =)Men hörru tant, har du inte förstårr än?? Han kommer alltid finnas under ditt skinn.. Du kommer aldrig bli kvitt honom.. Vänta ska du få se, om några år har han fått en fet räkning av allt underhåll du har fått, då kommer han ringa & be dig avsäga diig underhållet & låta honom betala det istället. Vänta bara =) Hör av dig när han ringer om det så jag kan säga: Vad va det jag sa?? Haha..Puuiisss

 20. Kim skriver:

  Men fanken vad många stavfel det blev.. *Harkel* ”Nyvaken”

 21. Jessica skriver:

  Det e rätt, fotografier är så mycket mer personliga än tavlor. Dessutom mycket snyggare med

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com