ante omnis mea familia

Jobb idag, utflykt i morgon!

Första jobbdagen på ca 8 månader.

Det där gick ju faktiskt riktigt bra. Att komma tillbaka till jobb. De första minuterna gick åt att gå igenom butiken och kolla vart allt hade flyttats och vilka priser som gäller numera. Det är ju trots allt nästan 8 månader sedan jag jobbade sist. Fan vad tiden går fort. Och att jag frågar Cindy om priser är väl kanske inget nytt. Min hjärna har maxat sin minneskolumn. Efter en eller två piercings var det som om jag var där senast igår. Ungefär som att cykla.
Och sen berättade Cindy nyheten för mig: Vi ska få arbetskläder. Idag.
Jaha? Bådar det gott eller ont?
Men visst fick vi arbetskläder. Jag blev nog lite glatt överraskad samtidigt som jag undrade hur smal de trodde jag var. Visst passade min nya arbetströja men den sitter tajt. Det var ju trots allt inte mer än 4 månader sedan jag fick barn sist, haha. Och ryggen var nog ganska.. sexig? Passar det till jobb?

image  image

Och nu har jag fått testa på hur det känns att köra själv till och från jobb.
Vilken LYX det är med bil!!

Tropikariet

I morgon kör jag och pojkarna till Tropikariet i Helsingborg med Nina och hennes barn. Det var i fredags när jag lämnade Laaiti som vi kom överens om att hitta på nått tillsammans under höstlovet och Nina föreslog tropikariet som jag aldrig hört talas om innan. Efter en snabb titt på hemsidan blev jag helt tagen och ser minst lika mycket fram emot det som pojkarna gör!
Lite höstlovsaktivitet med kidzen. Jag återkommer om detta.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Jobb idag, utflykt i morgon!”

%d bloggare gillar detta: