Jul 2015

Vi lyckades i år också – att fixa en jul till barnen. Vi saknade Eljena dock, hon var hos sin mamma. Jag hoppas de fick en mysig jul trots att mamman är sjuk och kan bara sitta ner utan att bli yr och svimma. Nåja..

Magnus och jag gjorde som vi brukade och körde till Gekås på lille julafton den 23:e. Det var mer folk än vad det brukar vara den dagen men vi kör vårt eget race. På väg hem svängde vi in om Netonnet för att klirra de sista presenterna. 

Vi hade en mysig dag. Bara vi två. Vi sjöng högt i bilen, pratade och bara var. Jag älskar att umgås med honom och tröttnar aldrig. Och vi är så effektiva i affärer. Vi tjafsar inte. Vi gör det vi ska snabbt och smidigt. 

På julafton kom mina föräldrar hit. Kalle Anka först sen äta. Sen julklappar sen gröt. 

Phini’s favorit var drönaren med kamera han fick. Han uttryckte missnöje med spelkonsolen som innehåller nästan 300 spel och det var väl lite trist.. Laaiti älskade sin TV med inbyggd dvd och Kaeli blev väldigt förtjust i sin Frost docka och även den magiska sanden de gör reklam för som hon fick – vilket var roligt även för alla vuxen den kvällen haha! 

Magnus och jag hade redan köpt en present åt oss själva innan jul. Vi investerade i en textilvårdsmaskin. Som en dammsugare som kan suga vatten också. Så vi kan städa soffa & matta etc. Mycket bra köp! Värt pengarna! 

Så ser det ut hos oss. Snart nyår!

Hur var er jul?

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Jessica jönsson skriver:

  Bläääää är en bra sammanfattning. Längtar tills imorgon för då är julen 2015 officiellt över! :bye:

 2. Jeanette skriver:

  Nja sådär… Mina stora barn var hos sin pappa och vi gick dit och önskade god jul vilket gjorde mig på dåligt humör då jag saknade dem. Jag och gubben blev osams (lilla barnet har sovit grymt dåligt sista veckan så vi har extremt dåligt tålamod och humör båda två) innan gäster kom. Vi löste allt och det blev trots allt en bra jul i slutändan!!
  God fortsättning!

 3. Sarah skriver:

  Harmonisk och lugn. Barnen öppnade klappar hela dagen, lekte fint utan några större bråk och gästerna blev mätta.

 4. Studentmamman skriver:

  Vi köpte också en Drönare till vår son men lämnade tillbaks den innan Julafton då det verkade så himla osäkert vart och hur man fick använda den – har Ni koll på det? Tycker reglerna verkade så luddiga…

  Hur som helst så hade vi en superhärlig jul, ingen stress och vi firade i tre dagar :-)
  Nu är julen bortstädad och vi laddar inför nyår!

 5. Malin skriver:

  Jag älskar jul och allt därtill men nu tycker jag faktiskt det är skönt att vi är på rätt sida om året! :-)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com