Jul – check. Mellandagar; here I come

madeleine (Medium) Sådär, nu är julen ganska överstökad och vi har mellandagarna kvar fram tills nyår och sen börjar vi om från början igen. Och nyårsafton brukar vara speciellt för mig, jag lyckas alltid vända mitt liv och mina nuvarande/dåvarande situationer just med nya år, nya tag. Och jag har planer inför mitt 2010 – och de ska bli spektakulära!
Jag tänkte förmodligen inte sitta hemma på nyår. Mina pojkar har svårt att hålla sig vakna till tolvslaget och om man skulle väcka dem brukar de vara odrägliga. Så jag tänker förmodligen låta de övernatta hos mormor & morfar och bege mig ut på äventyr med vänner. Vi kan fira in det nya året med dunder och brak, vi brukar lyckas rätt bra med det.

Julafton var helt perfekt. Pojkarna var snälla och Laaiti hade feber en sväng och somnade. Tills alvedonen kickade in och han fick förnyad energi tills tomten kom. Björn ordnade tomten iår och Phini spekulerade en del om det på kvällen, om varför tomten hade fyra öron.. men jag lyckades nog bortförklara det.

De senaste kvällarna har vi haft det så enormt mysigt här hemma. Mina pojkar har varit ovanligt snälla och mysiga och vi har sett filmer tillsammans, ätit gott och kommit så bra överens. Det känns som om vi nått en ny fas här hemma och jag älskar det..!! De blir lugnare och finare, mer kärleksfulla och omtänksamma och de har till och med låtit mig få sova ut på morgnarna.

I morgon jobbar jag och barnen är hos mormor. På onsdag är det dags för ultraljudet och jag LÄNGTAR!! Jag frågade min pappa om han har lust att passa pojkarna i nån timme så att jag kan låna med mig mamma och han sa att det var inga problem. Pappa har inte passat de själv innan men det kommer nog gå bra. För jag vill ju inte gå ensam utan dela min glädje med någon och eftersom M (barnets pappa) inte är intresserad tar jag med min mamma, som är mer än intresserad av sitt kött & blod.
Och jag hoppas de kan se om jag bär min tredje son eller min första dotter.. <3

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. patruska skriver:

  du verkar till att må så mycket bättre nu. skönt. och jätte kul att nu kan glädjas åt det kommande ul *cheer* wie go maddi

 2. Tina skriver:

  Kram!!
  Jag minns då jag väntade mina första. (Det blev ju två då…;o) Jag tog med min pappa på ett UL, (Gjorde mängder av dessa fantastiska Ul pga duplex.) och jag kommer så väl ihåg hans min! :D
  Först vågade han sig knappt in i rummet, men läkaren ropade in honom, för det här fick han ju bara inte missa!
  Det var bland det häftigaste han sett säger han! Vi såg Joels ansikte helt klockrent!

  Åhh, UL, vilken grej det är!…
  Lycka till och ta verkligen tillvara på stunden!!

 3. zarah skriver:

  vad roligt. vi ska på ultraljud imorgon där min svärmor ska med. Ef *blomma* ersom det är hennes första barnbarn är hon i extas. hoppas allt går bra

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com