ante omnis mea familia

Julafton 2013.

Nu är julafton 2013 kommen och förbi.
Jag tänker tillbaka på alla julaftnar jag firat förr och blir genast ödmjuk och tacksam för den livssituation jag befinner mig i idag.
Jag har det så mycket bättre. Bättre ställt överlag.
Barnen har aldrig fått så många saker de velat ha tidigare, jag har inte fått något särskilt heller och kärleken på julafton från en man som uppenbarligen avgudar mig har jag inte upplevt på många år.
Jag är tacksam.

Dessvärre var familjen inte komplett i år eftersom Eljena spenderar julen med sin mamma. Vi får nöja oss med nyårsafton och tanken på att vi har alla barn och en bebis nästa jul.

Detta året körde jag och Magnus till Ullared helgen innan julafton. Vi köpte sammanlagt närmre/omkring 70 julklappar – enkom till våra barn.
Vi slog ihop en hel del klappar till set så sammanlagt fick de vars 14 julklappar i år, alla 4 barn. Bebisen fick några plagg som väntar.
Laaiti verkade mest överlycklig för paketet med Pokémonkort & Pokémonsaker. Och sin nya träningsoverall.
Phini blev lycklig för fotbollsspelet (fooseball) och nåt Zlatan air fotboll. Och kläderna han fick.
Kaeli blev överförtjust i nya sulkyn till dockorna, nya köket och sminkdockan.

Flickorna är SÅ lätta att handla till. Jag fick hålla i mig. Pojkarna är så mycket svårare att hitta grejor till.
Tänk att Magnus hade rätt i affären när han plockade fram Pokémon och sa att Phini ville också ha det men jag sa nej, det ville han inte alls.
Magnus hade rätt. Fan.
Magnus hade även rätt om storleken i t-shirts vi köpte till Phini. Han sa åt mig att ta en storlek större – jag tvivlade men lyssnade och det visade sig att Magnus hade rätt igen. Pappapoäng DeLux.
Jag blev överraskad att Magnus köpt julklapp till mig. Och inte vadsomhelst utan en OBH Nordica köksassistent som jag önskat länge men varit för snål att köpa. Magnus fixade. Han är så enormt lyhörd – för alla.

Och jag är säker på att han blev glad för julklappen av mig, han fick ju det han önskat men som jag sagt vi inte heller har råd med – GTA V till ps3.
Vi hade visst råd ;-)

All in all blev ALLA lyckliga och alla fick vad de önskat. Eljena kommer bli minst lika lycklig när hon kommer hem & får sina.

Tack till mina föräldrar också som i sedvanlig ordning bjöd på mys på julafton med svingod mat!

Hur hade ni det på julafton?
Gav/fick ni något uppskattat?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Julafton 2013.”

%d bloggare gillar detta: