Jullov dag 1: julbak! 

Igår var det avslutning i skolan! Det hade tydligen varit mysigt där, barnen fick julklapp av fröken. Ja, de mindre i alla fall. Jag vet inte om Nena var i skolan, dagen dessförinnan såg Magnus att hon blivit sjukad, han visste inte hon var sjuk. 

Så nu har jullovet officiellt börjat. Idag spenderar vi första jullovsdagen med att julbaka, som vi gör varje år. Pepparkakor, knäck och lussekatter idag. Så mycket barnen orkar av det, dvs. 

Har ni jullov än? Vad gör ni på lovet? 

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Sarah skriver:

  Påbörjade jullov i dag men planerna är få så vi får se mest vad som händer. Just nu känns det som att man mest är tacksam över att slippa sätta klockan ett tag då vi de senaste veckorna haft många jobbiga nätter med massa uppvak o trams
  0  0
 2. Kattis skriver:

  Jag har jullov, aka jag unnar mig några dagar ledigt från mitt uppsatsskrivande. Har åkt till min hemstad för att krama bra människor och äta god mat!

 3. Jessica Andersson skriver:

  Isak hade avslutning igår. Var i kyrkan och lyssnade sen åkte vi till ett fik med en kompis till mig som har en son i samma ålder och sen åkte vi med dom och badade. Idag har det lekts lite med kompis. Nu jobbar jag flera dagar i sträck så får se vad maken hittar på för dom. Isak fyller 8 på onsdag så då blir det lekland, sen börjar vardagen med jobb för båda och fritids/dagis för barnen
  0  0
 4. Karin skriver:

  Sonen som går i förskoleklass hade avslutning på sin skola idag – och slutade redan kl.10. Tyvärr hade jag min långdag på jobbet, så det blev ändå till att stanna på fritids till 17 för hans del, innan jag kunde hämta. För tillfället är jag ledig varannan fredag och som tur är, är den lediga freda’n imorgon! Och den dagen behövs verkligen om jag/vi ska hinna få till julklappar, städning och pynt…
  0  0

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com