Just my fucking luck..

I morse runt sex väcktes jag av Laaitis ropande ifrån badrummet. När jag öppnade dörren såg jag honom stå på toalettstolen i färger som jag vet att jag inte födde honom med. Mina klinkers på golvet kom i liknande färgher och badkaret likaså, vasken, toalettstolen och tvättmaskinen. Det tog mig inte lång tid att lägga ihop ett och ett. Jag ropade på Phini, som hade gömt sig. Phini har det i sig, han visste att det var BUS och HYSS de sysslat med och att mamma inte skulle vara glad när de blev påkomna så den smarta 4,5-åringen lämnade 3-åringen ensam att smaka mammas vrede.

Efter några ytterligare rop kom Phini fram och sa inte mycket. Jag ajja-bajjade dem och ställde Phini i duschen. Phini tycker inte om att duscha (han föredrar bad) och han gillar absolut inte vatten i ansiktet som jag var tvungen att skrubba.

Läppstiften, rougen, ögonskuggan och eyelinern blandat med mitt Max factor Liquid foundation satt som berget och jag fick inte av sminket av deras kroppar, inte ens efter min gröna peelskrubb. Jag skrubbade bägge tjutande pojkar och förklarade att så får det bli när man LEKER MED MAMMAS SAKER!!

Att de orkar…

Vi gick ut i köket, jag satte igång kaffekokaren och hällde upp filmjölk till pojkarna och som konsekvens av deras handling fick de stanna i köket i morse och äta. Fuck tecknat.
Jag tog min kaffekopp och gick ut på balkongen för en lugnande nikotinkick och innan jag tänkte ta itu med sminket på badrummet skulle jag kolla mina mail. Inget internet. Jag ringde upp min leverantör och planerade att ge dem en avreagering på morgonens väckning för att mötas av en automatisk förklaring om driftstörning. Inget internet.

Och då, mellan 6-7 på morgonen fick jag tvätta golvet i badrummet, skrubba badkaret, vasken, toalettstolen och tvättmaskinen oich jag gjorde det inte leendes.

Min vän Karin kom hem till oss på morgonkvisten och följde med och lämnade pojkarn apå dagis och höll mig sällskap i morse.

Innan jag gick till jobb skulle jag köpa mexicanos på"Hillary’s" som säljer naturgodis. Jag skulle betala med mitt bankkort och just som jag stoppade in mitt kort så knäcktes det på mitten. JUST MY FUCKING LUCK eller hur. Hälften av kortet fick vi ut efter många om och men och med en stor plastpincett som hon har för att plocka naturgodis med.

Och ovanpå detta har jag ont i magen, haft hostattacker som heter duga och mått lite halvkasst halva dagen.

Vilken jävla pissdag. Har du också haft sådana dagar som bara skiter sig så fort man öppnar ögonen? Just idag var en sådan dag för mig.

Och förresten, det "fel" ni skulle hitta på bilden var de svarta linserna. Med fel menade jag onormalt, eller.. ja, något som egentligen inte ska vara där.
Ni som snackade om min tatuering, den är kvar på handen, längst sidan men göms lite på bilden. Bra gissat!
Och särskilt tack till Mr. T’s gissning ;)

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Anna skriver:

  Åhh äntligen fick man veta vad det va.. :) Man är ju såå nyfiken av sig att man ville ha svar efter 2sek.. haha… Ja du det låter ju inte som att din dag va en av dom bästa. Men det är kul för oss att läsa om… :) Tack för att du skriver om det du skriver om..

 2. Tinkis skriver:

  Det är sådana dagar man egentligen bara borde gå och lägga sig igen det första man gör >..<

 3. Tale skriver:

  Grmf! You got us looking over and over at that picture for something wrong. Not fair!!!
  But I guess you got what you deserved for tricking us like that – a day out of hell! ;-)

  I hope today will be a lot better day with no rowdyism from your boys – and no tricks from you! ;-)

 4. Louise skriver:

  Usch! Fy fan! Det är såna dagar man bara vill vända sig om och somna om igen.. Jag har haft en del såna dagar.. Tex att man vaknar med migrän! Det är helvete.. Usch.. Men tack och lova var det ett tag sen jag vaknade så!
  Hoppas morgonen idag är bättre! <3

 5. Jessica skriver:

  ah, dåligt av mig att ikke se

 6. TuffLoysan skriver:

  Klart att dina pojkar använder ditt smink, när dom ser dig göra det varje dag =) Men huvva vad jobbigt när allt ska gå utför så där.. =/

 7. Ann-Sophie skriver:

  Måste ge en eloge till dig som skriver så underhållande !!!
  har verkligen blivit beroende nu, hähä.

  Och du.. nu behöver du nog inte oroa dig om otur fredagen den 13’e iaf :P

 8. Sarah skriver:

  *skrattar* Ja, och jag som tycker min dotter kan vara pain in the ass, helst med sitt målande på allt, men faktiskt, dina pojkar är värre *s* Stackars stackars dig (nytt smink på g?) Jag får nog sluta gnälla om kritstreck överallt, det kunde ju vara värre. Smink tex :-)

  Hoppas dagen i dag blir bättre

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com