ante omnis mea familia

Kaeli fyllde 8 och vi drog till Vellinge.

En vecka till jobbar mannen innan han har semester. Vilken lyx – att ha honom hemma. Vi har väl ändå egentligen inga direkta planer men bara att ha honom hemma är semester för mig haha.

Idag körde vi till Vellingeblomman. Jag har aldrig varit där innan men många har rekommenderat stället. Jag har hört mycket om deras julutställning, halloween- och påskarrangemang. Denna helgen hade de någon dinosaur-utställning. Barnen kunde leta upp ägg i butiken och lösa in för en kula glass. Det tyckte de var skoj!

Himla mysigt var det! Så ja, jag antar att även jag kan rekommendera Vellingeblomman.

Igår fyllde Kaeli hela 8 år. Kan ni fatta det – ÅTTA!! Tiden går så sanslöst fort när man var barn. Hon hade önskat sig slime, squishy och tröjor med vändbara paljetter och jeansshorts. Och en hund. En riktig hund. Det hon fick var slime, squishy och tröjor med vändbara paljetter och jeansshorts. Men ingen hund. Hon fick ingen riktig hund. Hon fick däremot en massa annat också så hon är helnöjd. Hon ville ha prinsesstårta till frukost och det fick hon. Hon ville ha en gräddtårta till frukost och det fick hon.

Laaiti hade köpt en keps till henne och Phini hade köpt godis och gav henne även massa skämtartiklar. Överlag bor. Hon jätteglad! Det hon hade önskat sig mest var en squishy så jag köpte en stor ? som hon kan klämma på och hennes min när hon öppnade den presenten – oslagbart!

Så nu är det söndag. En jourvecka kvar för Magnus sen är han bara min! Sen kör vi sommarlov för hela slanten!

Vad ska ni hitta på under sommaren?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.