Kaeli Rose: 6 år idag. 


Givetvis glömmer jag aldrig när hon kom till världen. Snabbare förlossning får man leta efter. Min första (och hittills enda) dotter. 

Idag fyller hon 6 år. Helt sjukt vad tiden går fort. 

Hon har verkligen utvecklat en personlighet helt i min smak även om vi kan gräla ganska mycket. Men hon är så bestämd, så envis. Hon blir hellre förbannad än ledsen. Hon är tuffare än alla andra i familjen och orädd. Hon är sanslöst social och pratar med alla. In fact – hon pratar hela tiden – hon är ALDRIG tyst! Hon är frågvis och vetgirig och otålig. Hon är samtidigt väldigt kärleksfull och empatisk. Hon älskar att gosa! Hon älskar de mindre barnen och tar gärna hand om dem som en minimamma även om yngre barn ofta är större än henne eftersom hon är så LIIIITEN! 

6 år. Och 4 år av dessa 6, dvs mer än halva av hennes liv, har hon haft en pappa. Magnus fick den rollen ganska snabbt. Det var Kaeli själv som bestämde det – hon började kalla honom pappa och han älskade det. Man hade inte kunnat tro nått annat. Han har funnits där sen dag ett. Bytt blöja och hela alltet utan en sekunds tvekan. 

Fan vad jag avgudar henne. Grattis på födelsedagen älskling. 

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Patruska skriver:

  Inga bilder från förlossningen och ditt pissgula hår?? 8-)

  Stort grattis till tösabiden!

 2. charlotte skriver:

  Grattis till Kaeli!
  Hon är så sjukt fin och har det vackraste hår jag sett!

 3. Malin skriver:

  Grattis

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com