Kaelis dagisfoto. 1/2.

Sen var det ju Kaelis bilder med.
Detta året har dagis tydligen råkat dubbelboka fotografer.
Ni som följt bloggen genom året vet att jag älskar fotografen (Håkan) som brukar fota på dagis. Han är så full av energi och fjantig och han lyckas ALLTID få barnen att skratta genuint.
Förra året hade Kaeli feber och grät konstant. Ändå lyckades han få den sekunden på bild där hon skrattade. Kan vara när han kastade en nalle på henne. Han är bra.
Men detta året vill dagis prova ett nytt företag som tar bilder. Men de har ju även dubbelbokat Håkan.
Kaeli blev automatiskt fotad av FOVEA som de heter och bilderna kom direkt. Dvs i ett sms, en timme senare. Det är ju smidigt. Men jag blev inte nöjd med bilderna.

20131028-110918.jpg

20131028-110928.jpg

20131028-110939.jpg
Den enda bilden hon ler på är så konstlat. Det är inte hennes leende.
Så när Håkan kommer till dagis tar jag killarna ledigt och går ner där. Då ska Kaeli fotas OCH jag ska fixa årets syskonbild. Och jag hoppas han kan få lika bra bilder som alla andra år.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Johanna B skriver:

  De borde inte ändra något som fungerar. Blev, som du säger, inga bra foton.

 2. Hanna skriver:

  Dagis har också en Håkan som alltid gör att barnen blir bra, det är säkert samma Håkan :)

 3. Wousch skriver:

  Haha kasta nalle, jag ser det framför mig :D det är sådant som min dotter också hade skrattat åt :) nu har henne förskola valt att slopa ALL fotografering. Meh.

 4. patruska skriver:

  ToSka du på fullaste allvar ta dina söner ”ledigt” från skolan för att du ska kunna Få syskonfoto för en billig peng? ( ja jag vet att dagisfoto inte är billigt men säkert billigare än att gå till fotograf) är det många som gör så? Kommer med syskonen som inte ens går på dagis för att fota? Jag hade nog känt mig som den största snyltaren. Tänk om alla skulle komma ner och ta familjefoton?

 5. Åsa skriver:

  Jag är också väldigt miSsnöjd med fovea!

 6. Marie skriver:

  Hahaha!!! *ursäkta* Hon ser ut som hon sålt smöret och tappat pengarna ;-) Tycker fotografen/dagiset att detta kvalificerar sig som ”bra bilder”?! Skämmes!

 7. Charlotte skriver:

  Visserligen blev bilderna inte så bra men det är ju det som är lite charmen med skolfoton/dagisfoton tycker jag- för att få fina bilder går vi till en fotograf en gång om året!

  Ska du på riktigt ta ledigt fr skolan för killarna för att ta syskonbild???
  Nu kanske du säger att de ska göra ngt annat eller? I min sons skola skulle de aldrig få ledigt för att ta kort….
  Jag håller med ngn här uppe….lite väl snålt kanske? :-D

  En annan sak- hur tänker du kring syskonfoton och din mans barn? Verkar ju inte som hon ska med… Hur tänker du kring det sen när ert gemensamma barn kommer o ni ska ta syskonkort (säkert inget du tänkt på utan jag blev bara nyfiken) Är det alla barn som är med då eller ”dina” 4?

  Jag har själv min son själv och min man o jag har 2 tjejer tillsammans men här hemma är liksom ”syskonkort” med alla barnen (som ett exempel) och det sätts alltså inte upp några kort med bara tjejerna på väggen eller ges bort kort med bara tjejerna (inte ens till deras farmor o farfar & faster)!

  Hur tänker ni?

  • admin skriver:

   Ja jag ska ta de ledigt för att gå syskonbild på dagis – som jag har gjort alla år.
   Det har absolut inte med pengar att göra (läs er kommentar om ’snålt’)
   Håkan har tagit så fenomenala bilder på mina barn i ca 8 år och syskonbilden också i 8 år. Det har aldrig varit konstigt att jag tar ner bröderna för foto – jag är inte den enda.
   Det är smidigt och jag vet vad jag får.

   • Charlotte skriver:

    @admin, Nu fattade jag nog inte var du menade att jag skulle läsa :-) Och du svarade bara på halva min kommentar men det andra kanske var för privat… :-) Oavsett, hoppas nästa kort blir bättre!

  • admin skriver:

   Ja jag ska ta de ledigt för den anledningen. Har aldrig varit problem förr. Det rör sig om Max 30 min sen. Sällan så mycket.
   Ang hans dotter & syskonbild & nya barnet har jag inte tänkt på det ännu – tar det som det kommer :-)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com