Kalas & inskolning!

KALAS!

Snacka OM tur med vädret. Fredagen var ganska pissig & söndagen bjöd på åskoväder med tillhörande spöregn men dagen däremellan var det strålande solsken och varmt ute – det var vår kalas dag! Allt som allt var där en 9 barn och det gick hur bra som helst. Tre mammor stannade kvar – bland annat Nina med en kamera och Tessie var grillmästare. Det var mycket lek och jag försökte initiera till lekar men det jag fick till var en omgång kurragömma, annars fick barnen springa omkring och göra i stort sett vad de ville och det gick bra.

 

IMG_8638 (Small) IMG_8654 (Small) IMG_8670 (Small)
IMG_8665 (Small) IMG_8653 (Small) IMG_8676 (Small)
IMG_8669 (Small) IMG_8660 (Small) IMG_8672 (Small)

IMG_8634 (Small) IMG_8673 (Small) IMG_8633 (Small)
IMG_8639 (Small) IMG_8679 (Small) IMG_8678 (Small)

Samtliga bilder är tagna av Nina Österlund: http://www.ninaosterlund.se/

 

Inskolning!

Idag var det dags för en förberedande inskolning på skolan för lillbrorsan. Han börjar 0:an till hösten. I hans nya klass hamnar en del kompisar från dagis och det tycker jag känns bra, för både honom och för mig. Nu i veckan är det avslutning på dagis och överlämnandesamtal. Jag fick plötsligt ansvaret om avskedsblomma till fröknarna (jag har lyckats undvika det de senaste 5 åren, men man kan inte säga nej till Noels mamma, hon är jävla trevlig!) och det kan ju vara kul att få testa på det? Undrar om de andra mammorna går med på mitt val av blomma – jag kanske köper.. en KAKTUS!
Det var kul att få träffa fröknarna på skolan igen – självklart mindes fröknarna både mig och min jargong och vi kunde skämta och det var avslappnat. Några av de andra föräldrarna känner jag redan – bl.a Malin & Henke, mina grannar som bor på gården vars son Casper ofta leker med mina huliganer.
Oj vad tiden går undan.. tänk att jag snart nog är morsa till två skolpojkar. Huuh!

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.