ante omnis mea familia

Kalla mig El Diablo på hormoner

Idag är inte som alla andra dagar, idag bryter jag lite från mönstret. Idag jobbar jag inte min vanliga tider, idag öppnar jag butiken kl 10.00 och jobbar ensam tills Linéa kommer vid 13. Förmiddagarna på centrat är lugna. Nästan inga kunder, alla är ju på jobb eller skola. Så man har tid med massa småplock, städa och fixa till i butiken. och det känns faktiskt skönt att få komma igång direkt på morgonen utan dö-tid.

laaiti i magen2 Och denna tjockisen är hormonell. Jag vill minnas mina två tidigare graviditeter lite annorlunda. Jag kände mig vackrare än någonsin, hade fin hy och vackra korkskruvar. Jag vet en bild jag hade när jag väntade Phini där det faktiskt strålade om mig som man säger att det gör om gravida kvinnor. Men nu, denna gången, är det annorlunda. Jag känner mig inte vacker, jag känner inte att det strålar nånstans om mig. Min hy har blivit fet och knottrig av pormaskar och finnar och mitt hår är som en hästman, alldeles torrt och jävligt. Att få till en snygg frissa har jag redan gett upp. Min mage är mest plufsig på dagarna, det är först på kvällarna den blir lite mer lik en bebismage och på morgnarna när livmodern är spänd som en honungsmelon. Sen kan vi ju gå vidare till mina vanliga humörsvängningar som nu fått en rejäl dos av hormoner. Jag är djävulen själv och jag hoppas det är en övergående fas och att mina “fan vad jag är sexig och snygg” – känslor kommer senare i graviditeten. På bilden bredvid väntade jag Laaiti och bar magen (tydligen) ganska lågt. Klassisk pojkmage?

Jag var inne på Teknikmagasinet för att förhöra mig om angel sound som de hade en kort period i sitt sortiment. Men tydligen drog de tillbaka den produkten för att det inte fanns nån efterfrågan. Och det låter konstigt för jag har själv upplevt de som en hysteri. De kanske borde ha marknadsfört varan lite bättre, jag visste ju inte ens att Teknikmagasinet hade dem? Så där drog jag en nitlott och varan ligger kvar på min önskelista.

Jag fick sms av Net on Net att min dator är färdig och kan hämtas. Det visste jag iofs att den skulle inom kort, denna flicka har ju connections lite överallt, haha. Jag har tydligen en vän som jobbar på Net on Nets kundcenter och hon har dragit i lite trådar och fått fram viss info till mig och det uppskattar jag.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Kalla mig El Diablo på hormoner”

%d bloggare gillar detta: