ante omnis mea familia

Kan jag tukta fanskapet?

Det verkar inte vara så många som är intresserade av att komma på fest hos missmaddis på nyårsafton. Jag misstänkte ju det, att jag var ute lite väl för sent. Så jag pratade med Alma på telefon som berättade att hon ska vara hemma med sin son på nyårsafton. Så jag sa till henne att om min fest inte blir av så åker jag fantamig hem till henne och firar nyår med henne. Och i skrivande stund känns det som mitt alternativ för det är inte mycket till fest när det bara blir jag och två tjejer. Det är inte ens berättigat en tjejmiddag, det kallas kafferep. Sen plötsligt frågade mr SR mig, om jag ska till Alma, för han ska nämligen dit med en kompis. Jag tappade nästan hakan. Oj har Alma bjudit in dem.. Snacka om matchmaking galore, jag trodde hon hade gjort sitt redan? Haha.
Idag skickade jag ett sjuhelvetes långt och allvarligt sms till mr SR. För att vara den jag faktiskt är – rakfram och korten på bordet. Och det bar emot lite för att det kändes.. konstigt. Det kändes nästan lite löjligt. Men jag ville ändå att han skulle veta men det var ett sms av det slag som lätt kan misstolkas. Jag ville bara förklara för honom hur läget ligger från min sida sett, vad jag vill och inte vill och jag var nästan säker på att jag skrämt bort honom. För det löjliga är att vi bara träffats en gång. Sen att vi snackar i telefon varje dag och skickar sms hela dagarna långa… well, man hinner lära känna varandra på avstånd (vilket känns tryggt för mig), särskilt som han också kan öppna sig och prata allvarligt och djupt.  Men jag skrämde honom inte för han svarade. Han hade läst och svarade i samma ton och jag drog en lättnadens suck.
Så jag antar att det är upp till bevis, om jag åker till Alma på nyårsafton. Är han den killen som skulle passa mig? Skulle jag passa honom? Är han min mr right? Kan jag tukta fanskapet? Haha.

För som jag bland annat sa till mr. SR,  jag är färdiglekt nu. Så jag står inte i kö att vare sig leka eller lekas med. Men det betyder inte att jag jagar ett förhållande, oh no. Det betyder bara att jag redan har tillräckligt med nummer på min telefon och behöver inte samla på mig nya.

[…] First, single mothers don’t “date.” They have been to the circus, you know what I’m saying? They have been to the puppet show and they have seen the strings […]
Ur missmaddis.com blogg den 26 januari 2008

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Kan jag tukta fanskapet?”