Karuseller i morgon!

Thank God.. It’s friday!
Slippa ställa klockan imorgon!

Denna helgen är det årliga bonnamarknad i byn. Detta året ska Kaeli vara hos morfar medan jag tar killarna till karusellerna! Oh yes! Detta har de sett fram emot. Men jag däremot – har blivit för gammal för karuseller – jävlar vad jag blir yr och illamående. Men jag tycker om att åka karuseller ändå. Man står nånstans mellan “Åh jag vill” och “fan jag kommer spy på någons fötter” – lustigt att dras mellan de två känslorna.

Det var en lugn dag idag. Fick förmiddags besök och fick bjuda på kaffe till min mongoloida polare. Sen städade jag här hemma, handlade lite och sen kom Pianobögen förbi en snabb sväng – han hade jobbat i min by idag och svängde förbi på hemvägen för en puss – visst är det gulligt! Men iofs.. han totaldissade mig igår så det förtjänade jag. He owes me big time..! Hah!

Nu håller vi helg!

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com