Kåh-veh-peh-nin!

Tio minuter till en kvart spenderade jag hos tandläkaren idag. Hon blåste lite på några tänder och knackade på dem och tog två bilder. Den första bilden blev fel så hon fick ta om den. 220 kronor. Snacka om schysst jävla timlön! Jag fick recept på Kåvepenin eftersom jag har tre inflammationer bredvid varandra i överkäken, Inte undra på tandvärk? Wee! Sen bar det av till Apoteket och hämta medicin innan jobb. Kåvepenin. Som jag måste krossa eftersom jag inte kan äta tabletter som ni vet. Och om ni tycker Kåvepenin är äckliga som de är, föreställ er hur de smakar när man krossar de och blandar i lite vatten. FUCK! Man dör lite varje gång. Jag fick 1 grams piller som ska tas tre gånger om dagen. Jag fick i alla fall en trevlig tandläkare och sköterska. De var förstående till min tandläkarskräck och ödmjuka och jag slapp det sedvanliga “Meh, vad är DU rädd för med alla dina tatueringar och piercingar, va?”. Fan vad jag hatar sånt. Jag får liksom inte vara som alla andra människor med rädslor eftersom jag frivilligt utsatt mig för självmutilation i form av kroppsutsmyckning. Idiot.

Det gick bra på jobb idag. Studion var återigen ganska fullbokad. En av mina kunder hade en likadan mage som mig och var orolig att den inte skulle gå att pierca eftersom hon gjort en bukplastik och har en “ny” navel. Inte för att skryta men hon kom till jävligt rätt person. Jag lyfte min tröja och visade min navel och mitt ärr och sen hade vi något att prata om. Hon har själv gjort en bypass och har gått ner över 80 kilo. Fuck – nån som gått ner MER än mig! Mäkta imponerad! Hon har också gjort både mage och bröst och vi hade en del gemensamt. Vi kanske skulle bytt nummer? Jag hade ALDRIG gissat på att hon varit överviktig.

Nu är kidsen i alla fall nattade och jag ska ta en “Varma koppen” och sätta mig vid teven. Ciao!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Millan skriver:

    Men tjenare!! TRE inflammationer! Fy f***n! Inte konstigt du haft värk! Stackare!!
    Men nu ska det nog gå över rätt så fort, med (det äckliga) Kåvepeninet.

    Coolt med GBP-tjejen du fick pierca. Ja, man har ingen aning om vad folk genomgått, bara genom att se dem. I samtal öppnar sig så många dörrar…

    Go natt-kram från Trollhättan!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com