Kodakmoment

I morse fick jag två sms nästan nyss  när jag vaknat. Ett från Dizzy som undrade om vi ska ha följde från dagis och ett från Tom med ett litet ”Morning sunshine! <3”

Vilket ljuvligt sätt att vakna, men något farligt – tänk om jag vänjer mig vid detta Tom, jag blir ju bortskämd.

Pojkarna åt Cheerios och banan till frukost och lekte runt som de brukar. Jag fick klippa lite av Phini’s hår runt öronen utan större bråk och hans fingernaglar klipptes till. Vi mötte upp Dizzy &  Neo utanför som vi brukar och gick till dagis tillsammans.

<KENOX S630 / Samsung S630>

<KENOX S630 / Samsung S630> 

Solen smekte barnens kinder och jag tror nästan att det pyrde vårkänslor i oss allihop. Laaiti kramade om sin vän Neo och jag är tacksam att jag kunde fånga detta kodakmoment på bild.

Två panodil senare och jag hoppas att värken lägger sig. Morgonstunden börjar passera och de dagliga bestyren sätts i rullning.

Igår var det mycket att göra på jobb då jag blivit beordrad vårstädning i studion vilket innebär att alla möbler ska flyttas, hyllor skruvas ner och det ska ytdesinficeras just precis i vartenda litet vrå i min studio. Jag låg mest på knä hela dagen med ytdes. Trots det hann jag med både bokningar och droppisar.

Som svar till starsprinkle som undrade om pistolen; Vi har pistol till håltagning i öronsnibbar och näsvinge, ja. Inte någon annanstans, inte ens övre öra. Mindre lyckat att dra fram en kanyl framför en sexåring?
Vi rekommenderar främst att pierca då det ja, är skonsammare för kroppen. Öronsnibbar är uppbyggda av en ”ihålig” textur med fett och bindväv med gångar därav bra läkning.

Och med det sagt drar jag mig vidare.

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. MittLivSomJag skriver:

  Mysig morgon *avis* :P

 2. Hanna skriver:

  Så söta de är som vanlgit :D

 3. Anna skriver:

  Åhhh så fina bilder.. visst är det super skönt nu när solen och lite värme är här…. :P

 4. linda skriver:

  Riktigt söta ungar har du,men inte så konstigt kanske med en mamma med ett mycket fint yttre å ett inre gjort av guld!!!

 5. Louise skriver:

  Söta dom är killarna! :)

 6. Tale skriver:

  Very nice pictures! And let Tom keep spoiling you. You deserve it! *love*

 7. Tom Pettersson! skriver:

  Bah! Kallar du det där att bli bortskämd? Du var inte så svår att imponera på. :D Puss påre!

 8. Jessica skriver:

  Du förtjänar fina sätt att bli väckt på

 9. Emma skriver:

  Jag som har förökt leka med er i vårsolen hela veckan! Bah! Du tycker inte om min trädgård, erkänn… ;) (Och ännu värre är det nu, *asg*) *love*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.