Kompletteringsmedicin 4


Min läkare ringde idag, på avtalad tid. Hon undrade hur det gått sedan vi satte in sertralin. Jag sa precis som det var, med min helvetiska helg.
– Men oj!! Så har jag aldrig hört någon reagera förr, då får vi sluta med dem, det är inget för dig, då vågar jag inte fortsätta mer.
Sen babblade hon om andra tabletter och innan hon förstod vad jag sa – att det var i helgen och att just de symptomen har lindrats och varit övergående så sa hon att vi ska fortsätta. Jag sa till henne att man bör överväga att ge en kompletteringsmedicin till sertralin i form av ångestdämpande och hon bestämde att skriva ut oxascand till mig i-fall-om-att. Kan vara bra att ha hemma.

Idag mår jag lite bättre. Har till och med kunnat vika tvätten som hängt i vardagsrummet i en vecka. Och tvätta om den fuktiga och numera stinkande tvätten i maskinen som legat där lika länge. Hoppas jag klarar resten av dagen med, det är ju sonens decembershow ikväll.

55.64674813.202198

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Kompletteringsmedicin

  • Tess

    :yes: jag gillar ditt framsteg hoppas på att mer ork och lust kommer att infinna sig hos. Låter kanske fjantigt detta inlägg . Men det skiter jag i. Hejja dig. Keep going! :-))

  • Helena

    Tänk på att vara lite försiktig med Oxascand/Sobril. De är benzodiazepiner och således beroendeframkallande.
    Tänker på din nyss avslutade historia med Tramadol/Tradolan. Att du tyckte det var jobbigt att sluta.
    Hoppas du snart mår bättre.