Konsten att hitta i sin ficka

Ja just det. Ikea. Det funderade jag på ett tag idag. Och jag funderade väl. Och under tiden jag funderade gick klockan och nu undrar jag om det ens är lönt. Jag ska ju hämta lillskiten klockan 12 idag från dagis och jag vetefan om jag ens hittar till Ikea. “Ååååh det är lätt att hitta” säger alla. Ja jo, men glöm inte att det är JAG – missfackinmaddis, som inte ens hittar i sin egen ficka och kör vilse på sin egen parkering. Jag tar Ikea tripp en annan dag. När jag orkar hitta dit och när jag har mer tid. Kanske till och med tagit en kurs i konsten hur man hittar i sin egen ficka.

håret Och vet ni, det är faktiskt inte SÅ jävla kallt om skallen som jag trodde det skulle bli. Men iofs har jag inte renrakat huvudet, vi “bara” snaggade ner det till 16mm. Kort nog, liksom. Tur att jag har kepsar och mössor hemma och att jag ändå klär lite i det, eller hur. Men konstigt nog reagerade ingen på Phini’s skola. De verkade inte ens märka det. Va fan.. Men på Laaiti’s dagis – där tappade de hakan och jag refererade till den välkända medelålderskrisen. Haha. Men de facto – jag lider inte av nån kris. Varken kris eller psykos. Jag bara tyckte att det var en bra idé. Efter graviditeten och all hår-misshandel med blekningar och hårfärgningar och spray, vax, gelé och fan & hans moster, behöver mitt hår ett litet wake-up call. Börja om från början, liksom. Kan ju vara intressant att se hur det ser ut när det växer ut. Jag ska försöka låta bli att färga det. Ska vi satsa pengar på när jag får ett ryck och färgar det svart eller bleker det? Haha.

För övrigt är jag jävligt trött idag. Kaeli sov inget bra inatt. Jag vet inte vad det var med henne. Hon skrek inte, men gnydde en del under natten. Och åt som en liten gris. Så varje gång jag hade lyckats somna till så vaknade hon till och pep som en fiskmås. Så jag känner mig sliten idag. Kanske skulle vila..? Njae.. disk, tvätt och städning står egentligen på agendan. Om jag orkar ens det. Zzz…

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Therese skriver:

  Det blev alldeles supercoolt! :D Go MissMaddis. :D

 2. Maria skriver:

  De blev ju super bra!!!!

 3. mimmi skriver:

  :X-P: Var inte ledsen för det du, jag är också född med det handikappet. Jag föddes utan en inre GPS! Saknar helt lokalsinne. Släpp mig i Arlöv och jag hittar aldrig hem, ha ha…. Men jag har klarat mig bra ändå och lärt mig att vill man så kan man. Du kommer att hitta till det nya IKEA när du verkligen vill dit och när du är utvilad.

  Jag gissar att du färgar håret svart först! Sätter ett choklad på det!

 4. B3tty skriver:

  Kollade en sväng på dobbido igår (skrälla eftersom jag kanske ser på tv en halvtimme i veckan, max) och Sara Lövgren var med. Jag har alltid trott hon varit så from och städad.. förut iaf så mitt intresse för henne har varit lika med noll.. vilket jag faktiskt fick befara igår. Vilken tjej, och vilken karisma. Och det var maddis på hööög nivå. Jag trodde först att hon var du innan jag tog mig tid att se.

  Så nu vill jag mest kolla, så att det inte var du som var med på dobbido igår? ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com