ante omnis mea familia

Konstig katt vi har…

Som ni vet är Laaiti min vilda lilla kille. Det tillhör långt ifrån ovanligheten att han är överaktiv och högljudd. Han är oftast glad som fan och det ska mycket till innan han blir sur eller arg. Mest kanske för att han inte tar mycket på allvar och skiter i vilket.

Bägge pojkarna har en hel del att lära om respekt mot djur. De är absolut inte elaka mot katten men däremot kan de vara allmänt störiga mot henne och skrämma henne, jaga henne och vara busiga. Oftast går katten undan och lägger sig utom synhåll.

Så det förvånar mig att hon ändå dras till dem som hon gör. När de inte är hemma sitter hon i deras fönster och tittar ut eller sover i Laaiti’s säng eller nån annanstans i deras rum.

Ikväll tittade jag in i deras rum för att se om de somnat ordentligt och såg att katten krupit upp till Laaiti i hans säng. Laaiti…. Den vildaste i familjen.

Hon kanske älskar Laaiti skitmycket men tycker han är för jobbig i vaket tillstånd och passar på att gosa med honom när han sover – alternativt planerar att kväva honom i sömnen?

Ingen i denna familjen makes sense!

Men sött i alla fall att se henne ligga där och spinna :)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.