ante omnis mea familia

Kontrollera andra människor

Det jobbigaste med andra människor är att man inte kan kontrollera dem. Att man inte kan bestämma över dem och deras handlingar. Att man inte kan bestämma vad de ska känna, tycka, tänka, säga eller ens kontrollera deras handlingar. Och det är just det som är skönheten med.

Det hade underlättat om jag hade kunnat bestämma just precis allt. Det hade minimerat många problem i mitt liv och mitt liv hade förmodligen sett lite annorlunda ut. Jag har en känsla av att det hade blivit tråkigt efter ett tag, men tänk, om man hade haft den förmågan för bara en dag.

Jag stöter ofta på människor som gör helt galna saker som påverkar andra människor negativt. Oftast för egen vinnings skull eller bara i okunskaps ära. Tänk om jag hade haft förmågan att leda dem rätt – eller ja, vad JAG anser rätt i alla fall.

Så, om jag hade fått välja en superkraft, om  jag var en superhjälte, så skulle det vara min unika gåva. Mind over matter.

Om DU var en hjälte -Vad skulle du vilja kunna?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

19 tankar om “Kontrollera andra människor”

%d bloggare gillar detta: