Kontrollera andra människor

Det jobbigaste med andra människor är att man inte kan kontrollera dem. Att man inte kan bestämma över dem och deras handlingar. Att man inte kan bestämma vad de ska känna, tycka, tänka, säga eller ens kontrollera deras handlingar. Och det är just det som är skönheten med.

Det hade underlättat om jag hade kunnat bestämma just precis allt. Det hade minimerat många problem i mitt liv och mitt liv hade förmodligen sett lite annorlunda ut. Jag har en känsla av att det hade blivit tråkigt efter ett tag, men tänk, om man hade haft den förmågan för bara en dag.

Jag stöter ofta på människor som gör helt galna saker som påverkar andra människor negativt. Oftast för egen vinnings skull eller bara i okunskaps ära. Tänk om jag hade haft förmågan att leda dem rätt – eller ja, vad JAG anser rätt i alla fall.

Så, om jag hade fått välja en superkraft, om  jag var en superhjälte, så skulle det vara min unika gåva. Mind over matter.

Om DU var en hjälte -Vad skulle du vilja kunna?

Du gillar kanske också...

19 svar

 1. GirlGoesMom skriver:

  Jag skulle vilja ha supermammans tålamod ;)

 2. Tale skriver:

  Hm, yes It would be nice to control other people. If I could, I would make you move somewhere around Oslo with your boys, so I could meet you for a coffe/tea or playtime for the kids.

  But the superpower I would wish for myself, is the capability to show people the consequence of their action. to stop the world for a minute and show a little ”film” of what that particular at will lead to – good and bad. Think that would be useful!

 3. Sarah skriver:

  Om jag var en superhjälte,
  skulle ge vilja ge alla människor förmågan att älska, och att kunna vårda den på bästa sätt.

 4. Louise skriver:

  Helt rätt! Tänk om man hade kunnat göra så! De hade vatt fantastikt! :)
  Hmm.. jag vet inte vilken superkraft jag hade velat ha faktiskt :)

 5. Mia skriver:

  Jag skulle vilja läsa andras tankar och undermedvetenhet.. att förstå varför folk gör som de gör.. de finns alltid en anledning..ant om det e pga osäkerhet, uppmärksamhet, kärlek eller va de nu e…jag vill veta varför! För då e de lättare att sätta sig in i situationen och inte dömma..för vem har rätten till de igentligen?! Men tyvärr så gör man de endå emellanåt

 6. Hanna skriver:

  Jag vet inte riktigt, det är en svår fråga.
  Tror nog jag hade velat ha förmågan att skapa balans, att få människor att tänka steget längre.

 7. patruska skriver:

  skulle man kunna få ta del av lösenordet till att läsa ditt låsta inlägg?

 8. Sabbe skriver:

  Som Mia skrev ovanför så hade nog jag med velat kunna göra. Kunna förstå varför personer handla som de faktiskt gör.
  Skulle jag kunna få lösenordet till ditt låsta inlägg?

 9. Hanna skriver:

  Jag kan inte hitta din mailadress någonstans ? :S
  Är helt beroende av din blogg, höhö :)

 10. oolenoreoo skriver:

  Hey, jag som de andra undrar…. hur får man läse det hemliga inlägget? :)

 11. Marie skriver:

  Haha, den kraften hade jag också velat ha! :D Jag vill ofta ändra på folk, veta vad dom tänker osv, så den hade varit ultimat för mig! :D
  Hur får man lösenordet till det förra inlägget? :D Ha en skön eftermiddag! Kram

 12. Anna skriver:

  jag skulle vilja kunna läsa andras tankar… :)

 13. Jessica skriver:

  Flyga hade varit jävligt najs. Om inte annat så hade jag velat ”heela”folk eller hur de stavas

 14. Faster ANKA skriver:

  Man har inte facit i hand,om man hade haft det skulle man gjort helt annorlunda med både det ena o det andra med allt som händer i sitt liv.Men men tur är väl det eller hur.Vi kan inte ändra världen, men vi kan ändra vårt sätt att se på världen.DÅ ÄNDRAS OCKSÅ VÄRLDEN.KRAM alla medmänniskor.ANKAN

 15. MaddeMad skriver:

  Hrm d hade vatt najs att kunna ditt lösen istället för att be om det heeeela tiden ;)

 16. MaddeMad skriver:

  D hade oxå vatt jävligt najs o se ”vem” som fuskar sig till röster på toppen! För skumt är det iaf.

 17. Louise skriver:

  Hur kommer det sig att du inte ligger etta på bloggtoppen?

 18. Tigerheart skriver:

  Jag skulle önska jag hade en kraft som gjorde jag kunde ge alla människor ren godhet inom sig. Då borde världen bli en bättre plats att leva utan problem och eleänden och tragedier!

 19. Bina skriver:

  Jag undrar också precis som MaddeMad och Louise (förresten, hej gumman), hur i hel**te kan * ligga etta så som det ”ser” ut! Men men, du är ändå #1 bloggen för mig ;-)… Just nu vet jag ingen superkraft, men jag hade gärna velat vara som Sabrina :-)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com