ante omnis mea familia

Kort, långt, svart, rött, blont.. been there.

<KENOX S630  / Samsung S630> Idag bjuder jag på lite ego foto. Why not, jag har inget bättre för mig. Som ni ser, eller inte ser, finns där ingen septum att beskåda. Jag satte i en retainer så att den inte syns. Hålet vill jag behålla men jag vill inte att det syns, för det är så jävla fult med septum haha.

Jag träffade Omar utanför jobb häromdagen. Omar är min stylist som flyttat hem till Sverige igen och snart, hoppas jag, kan vi börja med mitt hår. Årets frissa, som ni vet, ska vara kort och krit vitt. Fan vad jag längtar. Snacka om förändring. Mitt hår är i just den jobbigaste längden nu när man inte kan göra mycket med det. Det är svårt att frisera och uppklippt och ser ojämt och vildvuxet ut.

 

<KENOX S630  / Samsung S630> Jag trodde aldrig jag skulle bli den tjejiga typen som spenderar så mycket tid och kraft åt uteende. För några år sen begränsade jag mig till kajal & mascara om dagarna, thats it. Jag kan inte minnas jag egentligen ens gått till frisör så mycket. Nån enstaka gång under hela min uppväxt.  Sen hände nått. Jag ville ta hand om MIG och då blev det såhär med kläder, styla frissa och några lager med smink och jag trivs som fan med det. Det finns så många olika sätt och stilar att förändra sitt utseende och jag håller mig inte till en stil eller ett sätt. Man ska förändras, jag tror på förändring. Jag är en hejjare på att TESTA nya saker, gå tillbaka till nått jag haft innan, för att sen kombinera det.

 

<KENOX S630  / Samsung S630> Emellanåt saknar jag mitt långa hår. Både det jag hade ‘06 och dreadsen. Men med längre hår är det svårt med frisyrer. Tycker jag. Men å andra sidan klär jag nog bäst i kort hår. Men om man skulel gå tillbaka til att bli en lockig blondin? Hur hade det funkat med mina lobes idag, gadden i pannan och alla piercings och de hårda skuggorna runt ögonen. Det hade blivit en wicked kombination om inget annat, haha. Men nja.. Det känns som en något avlägsen tanke.

Cindy ringde mig innan. Hon öppnade butiken idag klockan 10. Hon är sjuk och har ringt in extra personal och kommer gå så fort hon har möjlighet. Stackars Cindy.

 

Idag jobbar jag till 20.
Jag är hemma närmare halv tio sen blir det förmodligen en kväll i soffan med lite tugg innan jag slänger mig i sängen.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Kort, långt, svart, rött, blont.. been there.”

%d bloggare gillar detta: