Kort och innehållslöst…

Sådärja, då vate utekvällen överstökad och jobbedagen med. Allt har gått prydligt och ordentlig till och jag har varit en duktig snäll liten flicka. Så snäll man kan vara om man är jag dvs. I detta inlägget kommer jag av olika anledningar skippa enormt mycket detaljer, haha. Varför? För att vissa saker behöver vissa andra inte få veta!

Lotta och jag tog oss till Malmö och vidare på en stadsbuss utan att egentligen veta vart vi skulle av men hamnade rätt ändå. Vi förfestade med Lottas kompisar P & S och jag har inget minne av att jag träffat S förr tills jag fick det återberättat att han var en av de killarna som fick bära ut mig från festen hos Nis där jag däckade efter dödstöten SNAPS som den tokiga dansken bjöd på. Så därför minns jag inte S så mycket. Han minns mig mer.
Hem till P & S kom deras vän BAMF/M, kan vi kalla honom. Han har tydligen varit en räddare i nöden för Lotta tidigare och jag återgäldade hans vänlighet genom att kasta en kapsyl i huvudet på honom just efter jag skakat hand och presenterat mig. VArför? Varför inte. Under kvällen blev det guitar hero och rakbladsvassa kommentarer. BAMF/M var lika rapp i käften som jag och det var kul att munhuggas.

Vi drog till Breeze där vi mötte upp Pernilla och hennes kompis Sara och stället var packat. En killer jag känner sen tidigare dök också upp och sa hej så jag gick mest från vän till vän till vän och försökte vara social med alla. Det är tufft att man inte kan klona sig.

Lotta drog hem tidigare för att hon inte mådde bra. Jag såg på henne redan hos P & S att hon mådde dåligt och trodde inte hon skulle klara det så långt som hon faktiskt gjorde. Men jag var i goda händer när hon lämnade sällskapet. Jag blev knappt full alls. Jag minns allt som hände, allt jag sa och allt jag gorde och har fortfarande ett gott samvete och ångrar ingenting. Bra va? Jag vaknade efter 2,5 timmes sömn och gjorde mig i ordning för jobb och mådde faktiskt prima.

Och idag sitter jag med ett nytt nummer i mobilen. Fan. Jag sa jag inte skulle lagra fler nummer men jag kunde inte låta bli. Jag kunde faktiskt inte låta bli!! De nummer som finns där redan är förbrukade och förflutna. Kanske inte är helt fel att byta ut några?

Idag är det mors dag. Jag förvänta mig inget, mina krigare är 5 & 4, haha. Men likväl när jag kom hem till mina föräldrar räckte mina kidz mig ett kort och en present. Jag fick en mugg som Phini själv hade valt ut i affären. Jag gav mamma en låda tryfflar a la caffe latte. Grattis på mors dag alla mammor.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Carma ♥ skriver:

    Jag läste ditt inlägg om …att vara maskrosbarn
    och shit vad du har gått igenom!!!
    Vad stark du är!
    Massa kramar om <3

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com