KUB del II idag. Coming up!

Idag är det dags för del 2 av kub. I min region erbjuds man kub när man uppnått en vis(s) ålder och jag tackade ja. Har såklart lämnat blodprov för nån vecka sen, idag är det ultraljudet. Spännande att se bebisen! Undrar om det blir mer verklighetskänsla. Jag har fått två vul (vaginal ultraljud) redan. Ett när jag blödde runt vecka 5, men det visade mer eller mindre bara en cellklump – en graviditet. Så några veckor senare fick jag ett till och då kunde man se ett hjärta ticka. Även om det (för mig) inte såg ut som en bebis.. 


Sen ska uträkningar göras för att se om bebisen ev har några kromosomförändringar etc. Jag har gjort detta förr. 

Spännande! 

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com