Laaiti: Ett öga blått

 

Laaitis ögaSåhär såg Laaiti ut när jag hämtade honom från dagis för en stund sedan. Kan inte påstå att jag är vidare förvånad, jag känner min son – han är vild & han lyssnar inte på någon. Det var med andra ord väntat.. Det kommer förmodligen bli ett fint blått öga.. Jag som var glad att hans ögon börjar skifta i grönt.

puss!Men han är egentligen inte så ledsen som han ser ut på den bilden.  Jag fick mys ändå & Phini börjar ta efter sin mamma & ett intresse för fotografi börjar ta form. Fotograf Phini. Det låter något det, va.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “Laaiti: Ett öga blått”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com