Lacketi-lack!

Idag är det fredag och sånt gillar vi! Mest för att jag inte behöver gå upp och “stressa” i morgon bitti utan kan faktiskt sitta i nattlinne en timme eller två. Och jag slipper gå ut i morgon bitti. Men jag går upp nästan lika tidigt ändå, för det vill ju min dotter. Om jag inte håller henne vaken en stund extra ikväll dvs.. Hmm.

I förmiddags gick jag och mamma ner och solade. Jag bestämde mig för att testa det där stående solariet men fan vilket bry och vilken ångest. Jag satte den på 10 minuter och sen ska man alltså stå där. Och det finns “ansiktsförstärkning” i det solariet med men det är INTE BYGGT FÖR PYGMÉER!! Jag nådde fan inte upp till det ens om jag stod på tå! Och jag visste inte hur jag skulle stå, jag ville ju inte ha armarna på sidorna och riskera att bli vit på sidorna, eller upp med armarna så det skymmer ansiktet. Ja, massa tankar.. Men nej, det var inte för mig.. jag föredrar solariet där man ligger ner, trycker på “relax” knappen och får puffar av aromatisk doft och lite svalkande spray.. och softa en stund.

Sen kom en avi på posten idag. YAY! Min order från cherryculture.com damp ner! En massa nya lack till mig och jag visste inte var jag skulle börja. Idag har jag alltså målat naglarna en sådär 6-8 gånger. Testar ju ;)

image  image
image  image

image

Nu i helgen är det marknad i min by. Den inträffar årligen och kallas passande nog för “Bonnamarknaden” (det bor ju bara massa bönner här i trakten) och då är gatorna fyllda med folk man hade glömt levde. Solen och marknaden drar ut allt jävla pack, haha.
Det är marknadsstånd på torgen och på gatorna, det luktar marknad i hela byn av munkar och sockervadd och tivolit slår upp sina dörrar för stora och små. Musiker spelar och folket dricker öl och de flesta häromkring ser fram emot det. Så det får bli en runda ner i byn i morgon med barnen för det tycker de ska bli skoj.

Tjohej!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Tack för tipset om den sidan! Nu har jag beställt en massa skoj till naglarna. Börjat lite smått med att pynta naglarna med klistermärken och planen är att utveckla till att göra egna mönster tids nog! Är du nöjd med servicen från sidan? Gick leveransen som utlovat? Jag tog det billigaste alternativet i frakt… Keep up the good work på bloggen ^^ / Therese, trogen läsare :rose:

  • missmaddis skriver:

   Ja absolut. Det gick faktiskt snabbt att få hem grejorna och de var välförpackade med bubbelplast! Jag tog också den billigaste frakten :-D
   Visa bilder sen!!!!
   Vad beställde du?!

 2. Jag beställde 4 mattlack, 2 metalliclack och 2 detaljlack med såna där smala penslar =)Visa bilder på det jag beställde? =)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.