ante omnis mea familia

Längtan – Vill ha tillbaka honom!

Jag kom nyss på det själv och det kom som en uppenbarelse, en chock. Jag trodde aldrig att jag faktiskt skulle säga det, ens känna såhär – förmodligen inte du heller.

Jag låg i ett varmt skumbad och lutade huvudet bakåt med förslutna ögon. Medan jag lekte med skummet fick jag ljuvliga minnen för mina näthinnor och jag drömde mig bort en sekund. Det känns som om det var igår. Dessa varma känslor av euforisk lycka där allting var precis som man ville. Familj och kärlek omsvirade mina tankar och med ett leende på läpparna tog jag ett djupt andetag och min duschcreme. Man vet inte vad man har förrän det är borta sägs det, så sant det egentligen är..  

Det var då jag kände denna enorma saknaden och önskade, mer än någonsin att jag kunde vrida tillbaka tiden, bara för att få uppelva den känslan igen, om än för en sekund. Jag saknar honom och vill ha tillbaka honom. Jag vill ha tillbaka jultomten som jag trodde på, när jag var liten. Att vara vuxen suger – sanningen sårar och jag vill ha tillbaka honom. Nu.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Längtan – Vill ha tillbaka honom!”

%d bloggare gillar detta: