Leksaker för vuxna! Våra julklappar.  2


Magnus och jag unnade oss julklappar åt oss själva idag! 


Om ni inte kan gissa det; spelet är hans, skrivaren är min! 

Vi har vanliga skrivare, multifunktinella med scanner, kopiator och fotoutskrift. Men de funkar lite sisådär. Jag har varit sugen på denna länge. 

Det är en Canon Selphy

En portabel fotoskrivare som vara skriver ut foto. Punkt. Man skriver ut direkt från telefonen eller kameran. Punkt. Wi-fi och AirPrint. En kassett med färg – man slipper hålla på med flera olika patroner. En kassett räcker till 108 bilder. Och säljs i förpackning med just 108 fotopapper. 

Alltså jag är så nöjd! 

Mitt första projekt blev den till dagis. Fröknarna bad om ett papper med foton på familjen. Alla barnen ska ha sina familjer på väggen så kan de sitta och peka och prata på dagis om sina familjer. Så jag gjorde det! 


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Leksaker för vuxna! Våra julklappar. 

  • Charlotte

    Jag ville bara tacka för en jättebra och intressant blogg som varit både roligt och intressant att följa!
    Jag har förstått att du ändrat vilka som får läsa dina låsta inlägg, vilket är helt förståeligt då du skriver väldigt personligt i dessa – för mig har dessa varit mest intressanta då jag känner igen mkt av det du beskriver om dina barn!
    Så ja, jag vill bara tacka för att jag fått tagit del av ditt liv och dina tankar – utan de låsta inläggen kommer det blir mer och mer sällan jag kikar in här (jag hinner bara läsa ett fåtal bloggar) och vill bara visa att jag uppskattat din blogg, även om jag varit kass på att kommentera och ibland kritisk ;-)

    Önskar dej och din familj all lycka!