ante omnis mea familia

Leksaker för vuxna! Våra julklappar. 

Magnus och jag unnade oss julklappar åt oss själva idag! 


Om ni inte kan gissa det; spelet är hans, skrivaren är min! 

Vi har vanliga skrivare, multifunktinella med scanner, kopiator och fotoutskrift. Men de funkar lite sisådär. Jag har varit sugen på denna länge. 

Det är en Canon Selphy

En portabel fotoskrivare som vara skriver ut foto. Punkt. Man skriver ut direkt från telefonen eller kameran. Punkt. Wi-fi och AirPrint. En kassett med färg – man slipper hålla på med flera olika patroner. En kassett räcker till 108 bilder. Och säljs i förpackning med just 108 fotopapper. 

Alltså jag är så nöjd! 

Mitt första projekt blev den till dagis. Fröknarna bad om ett papper med foton på familjen. Alla barnen ska ha sina familjer på väggen så kan de sitta och peka och prata på dagis om sina familjer. Så jag gjorde det! 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Leksaker för vuxna! Våra julklappar. ”

%d bloggare gillar detta: